Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H αντίδραση του Φίλιππου Βαρβέρη στο επίμαχο βίντεο!

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H αντίδραση του Φίλιππου Βαρβέρη στο επίμαχο βίντεο!

Στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μίλησε για την σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη, αλλά και για το επίμαχο βίντεο που έδειξε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής, την ρώτησε ποια ήταν η αντίδραση του πρώην συντρόφου της στην προβολή του. Διαβάστε παρακάτω...

«Εμένα όλο αυτό, η δουλειά μου, είναι επιλογή μου. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, δεν είναι επιλογή τους, οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει οτιδήποτε», ανέφερε η Κωνσταντίνα για τον χωρισμό τους, και τότε ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε αν το επόμενο πρωί την πήρε τηλέφωνο να την ρωτήσει για το επίμαχο βίντεο. Η Κωνσταντίνα χαμογέλασε αμήχανα και είπε: «Εσύ τι θα έκανες» μην θέλοντας να πει περισσότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της από τον Βαρβέρη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της από τον Φίλιππο Βαρβέρη και οι δηλώσεις της θα συζητηθούν.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open tv με τίτλο Celebrity Travel και έκανε αποκαλύψεις. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τις διαστάσεις που πήρε η σχέση της με τον Φίλιππο Βαρβέρη, αλλά και για τον χωρισμό τους.

«Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όταν με πήρε τηλέφωνο είπα πως δεν έχω κάτι να πω, είναι αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, ότι θέλει να καταλάβει ο καθένας. Εμένα όλο αυτό, ο τρόπος ζωής και η δουλειά μου είναι επιλογή μου, για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ζωή μου, είτε κάνουμε παρέα είτε γενικότερα… δεν είναι επιλογή τους. Οπότε πολλές φορές δεν έχουν σκεφτεί τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει το οτιδήποτε… Καταλαβαίνεις τι εννοώ…» είπε χαρακτηριστικά.

Nίκος Μουτσινάς: Πρότεινε εκπομπή στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα απογειώσει τα νούμερα! (βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς πρότεινε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μία εκπομπή με την οποία θα απογειώσει τα νούμερα! Τι είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του «Για την παρέα» στο OPEN;

Πρόταση-βόμβα ήταν αυτή από τον Μουτσινά! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε πως: «Εγώ πιστεύω ότι θα ήταν ωραίο να κάνει «Την στιγμή της αλήθειας», το θυμάστε αυτό; Τι ωραίο που θα ήταν! Να ήταν και παίκτρια και παρουσιάστρια…» και ξέσπασαν όλοι στα γέλια.

Θυμίζουμε πως η «Στιγμή της αλήθειας» είχε προκαλέσει σάλο και την παρουσίαζε η Ευγενία Μανωλίδου.