Σοκ για πασίγνωστο Έλληνα! Πήδηξε από τον πρώτο ο...

Σοκαριστική αποκάλυψη!

Σοκ για πασίγνωστο Έλληνα! Πήδηξε από τον πρώτο ο...

Σοκάρει με τα λόγια σε συνέντευξη πασίγνωστος Έλληνας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζούλια, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open. Διαβάστε παρακάτω...

Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής του.

«Μία μέρα εκεί που καθόμασταν στο γραφείο -ήξερα ότι ήσουν άτακτο παιδί γενικά- μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι ο Βασίλης πήδηξε από τον 1ο όροφο επειδή τον έπιασαν για ναρκωτικά», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Βασίλης Ζούλια συνέχισε λέγοντας:

«Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει πηδήξει από υψηλότερο όροφο από σένα. Ήταν από απελπισία, από καθαρή απελπισία. Δεν ήθελα να πάω πίσω, δεν ήθελα να πάω μπροστά.Τότε δεν είχα μπροστά, ένας χρήστης δεν ζει. Ήταν μαρτυρικές και οι τέσσερις μέρες στο δικαστήριο».

«Όλα λάθος»: Η αναφορά από καλεσμένο στην Μπαλατσινού και η αντίδραση του Κωστόπουλου!

«Όλα λάθος»: Η αναφορά από καλεσμένο στην Μπαλατσινού και η αντίδραση του Κωστόπουλου!

Μια αναφορά στην Τζένη Μπαλατσινού έγινε σήμερα στην εκπομπή «Όλα λάθος» στο Open και ο καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, αγχώθηκε για το πως θα αντιδράσει.

Μετά την είδηση πως η πρώην σύζυγος του παντρεύεται με τον Βασίλη Κικίλια, δεν άργησε να έρθει και η δήλωση του. Διαβάστε παρακάτω...

Στην σημερινή εκπομπή του βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Ζούλιας, ο οποίος θέλοντας να τονίσει το πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε η Τζένη Μπαλατσινού στο να να βρεθούν τα ρούχα του στα βραβεία Golden Globes, είπε:

«Αυτό το ρούχο που μπήκε στα βραβεία, δεν ήθελα να αναφερθώ στην πρώην γυναίκα σου, την Τζένη Μπαλατσινού που αγαπώ, αλλά η Τζένη με κάλεσε να κάνω ένα show και τελευταία στιγμή έφτιαξα αυτό το ρούχο που μπήκε στα Globes».

Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος του απάντησε «Προς θεού δεν υπάρχει θέμα».