Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια: Η οριστική ημερομηνία του Μυστηρίου! Έσκασε τώρα!

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Γάμος Μπαλατσινού - Κικίλια:  Η οριστική ημερομηνία του Μυστηρίου! Έσκασε τώρα!

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν το καλοκαίρι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας. Μάλιστα, μόλις έσκασε και η οριστική ημερομηνία του μυστηρίου.

Το ζευγάρι που μετά την γνώμη της Αμαλίας και της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου αποφάσισε να παντρευτεί και έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γάμο. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το περιοδικό Gala, ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια θα γίνει τον Ιούνιο σε αθηναϊκή ενορία και συγκεκριμένα στον Ι. Ν Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Το συγκεκριμένο εκκλησάκι, έχει μεγάλη σημασία για το ζευγάρι, αφού το επισκέπτονται και οι δυο πολύ συχνά.

Γάμος Μπαλατσινού Κικίλια

Η ημερομηνία δεν έχει οριστικοποιηθεί όμως όπως αναφέρεται στο περιοδικό, ωστόσο, σκέφτονται να γίνει του Αγίου Πνεύματος. Το ζευγάρι αρχικά είχε αποφασίσει ο γάμος να γίνει σε κλειστό χώρο, ωστόσο, αυτό άλλαξε και έχουν αρχίσει να σκέφτονται να καλέσουν περισσότερο κόσμο.

Τζένη Μπαλατσινού: Απίθανο! Όταν προξένευε τον Κικίλια στην κόρη της! (Βίντεο)

Τον γάμο Μπαλατσινού και Κικίλια σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί προβάλλοντας ένα βίντεο με το love story του ζευγαριού. Μάλιστα έδειξαν και μια δήλωση της παρουσιάστριας, όταν του προξένευε την κόρη της.

Την δήλωση είχε κάνει πριν το ζευγάρι πάρει την απόφαση να είναι μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, μέσα στο βίντεο που ετοίμασε η εκπομπή του Alpha, ήταν και η πρώτη συνάντηση της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, στην εκπομπή Jenny Jenny, όταν του είχε πάρει συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια του είχε πει πως είναι ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα, ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι ο κατάλληλος για την κόρη της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τζένη Μπαλατσινού: Το δείπνο κλειδί με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τον γάμο με τον Κικίλια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύονται, και μάλιστα η αγγελία γάμου τους δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή, όπως πρώτοι σας μεταφέραμε! Πώς αντέδρασε είσαι ο Πέτρος Κωστόπουλος και πώς το έμαθε σε δείπνο κλειδί;


Ωστόσο, η Τζένη είναι πάνω από όλα μητέρα 3 παιδιών, από τον πρώτο της γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο! Όπως καταλαβαίνετε, ο Πέτρος, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μάθει τον γάμο από κανέναν άλλο, παρά μόνο από την Τζένη! Διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, συναντήθηκε με τον Πέτρο σε ένα δείπνο κλειδί! Αρχικά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, όπως ήταν αναμενόμενο ξαφνιάστηκε αρκετά με τα όσα του είπε η Τζένη, ωστόσο όχι μόνο της έδωσε τις... ευχές του αλλά και μια συμβουλή!


Πηγή κοντά στο ζευγάρι μετέφερε στο Vanda's blog του Youweekly.gr ότι ο Πέτρος είπε στην Τζένη να κλείσει τα αυτιά της στα κακόβουλα δημοσιεύματα και λόγια τρίτων, και να απολαύσει τον δεύτερο γάμο της όσο δεν πάει! Τα παιδιά τους, εξάλλου, είναι αρκετά μεγάλα ώστε να κατανοήσουν ότι και οι δυο γονείς τους έχουν άψογες σχέσεις, παρόλο που στην προσωπική τους ζωή έχουν προχωρήσει!


Μάλιστα η Τζένη συγκινήθηκε πολύ, και λίγο πριν φύγουν από το εστιατόριο του Κολωνακίου στο οποίο βρέθηκαν, έκαναν μια αγκαλιά τόσο θερμή, ώστε όλοι οι θαμώνες έμειναν κάγκελο κυριολεκτικά! Καλά λένε τελικά, ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο!