Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσακλάκης! Η ανατριχιαστική φωτογραφία από τον τάφο της βαφτιστήρας του!

Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές!

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσακλάκης! Η ανατριχιαστική φωτογραφία από τον τάφο της βαφτιστήρας του!

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης του βαφτιστήρας και συγκίνησε και τώρα η φωτογραφία από τον τάφο της ανατριχιάζει.

Ο ηθοποιός βιώνει το απόλυτο πένθος. Διαβάστε παρακάτω...

«Με συγχωρείται για σήμερα… είμαι λίγο χαμένος… έχασα την βαφτιστήρα μου», είχε τονίσει και όλοι πάγωσαν στην αίθουσα, στην συνέντευξη τύπου του «Ζητείται ψεύτης».

Ποια είναι όμως η βαφτιστήρα του που έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς;

Το απόγευμα της Κυριακής ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια θλιβερή εικόνα και τα λόγια του απλά… συγκλονίζουν.

«Ένα ανθρωπάκι είμαι εγώ γι’ αυτό και κάνω λάθη, εσύ Θεέ μου πως μπορεί να κάνεις τέτοια λάθη;», έγραψε.

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Όταν έφυγε από τη ζωή το σπίτι μας έκλεισε! Μέθυσα άπειρες φορές!»

Συγκινεί με τα λόγια του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

«Θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου για να πάει στην Αθήνα, ήταν άρρωστη, περίμενα ότι θα γυρίσει πίσω και θα είναι καλά. Όταν με φωνάξανε και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες έφυγε από τη ζωή. Τεράστιες δυσκολίες, κατά συνέπεια… ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που βάλαμε όλοι μαύρα. Ο πατέρας μου άφησε γένια κι εγώ ήμουν ένα παιδί 9 ετών το οποίο έπρεπε να επιβιώσει μέσα σε όλο αυτό. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές, με αποτέλεσμα να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Γιώργος Παρτσαλάκης: " Αν βρουν κρυμμένα λεφτά ας με εκτελέσουν!"

Με αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.gr ο Γιώργος Παρτσαλάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο ηθοποιός μας παραχώρησε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που είχε βιώσει... Διαβάστε παρακάτω...

Με την οικονομική καταστροφή που πάθατε, πήγατε για ένα διάστημα απομόνωσης στο χωριό σας στην Κρήτη. Ξαναγυρίσατε όμως πίσω...

Έκανα κάποιες επιχειρήσεις και έπαθα καταστροφή με αποτέλεσμα τα χρήματα που είχα βγάλει να χαθούν. Λαμόγιο δεν υπήρξα ποτέ ούτε απατεώνας! Αν βρουν κρυμμένα χρήματα ας με εκτελέσουν! Το στραπάτσο που έπαθα εγώ ήταν τόσο δυνατό που έπρεπε να απομονωθώ για να μαζέψω τον εαυτό μου. Έχω το καταφύγιο μου στην Κρήτη, και θα ξαναπάω άμα τύχει και μπορεί να μείνω εκεί για πάντα! Όμως όταν θα νιώσω απόλυτα έτοιμος θα ξαναγυρίσω πάλι εκεί, στην Αθήνα είμαι περαστικός! Μόλις τακτοποιήσω τα παιδιά μου θα αποχωρήσω!