Ελένη Μενεγάκη: Ήρθαν τα πάνω κάτω για την παρουσιάστρια! Η φωτογραφία - αποκάλυψη!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Ελένη Μενεγάκη: Ήρθαν τα πάνω κάτω για την παρουσιάστρια! Η φωτογραφία - αποκάλυψη!

Τα πάνω κάτω ήρθαν για την Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια μας το αποκάλυψε με μια φωτογραφία.

Η Ελένη, λίγες ώρες πριν την εκπομπή της στον Alpha δημοσίευσε μια χιουμοριστική της φωτογραφία και την είδαμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της που έχει βάλει κούνιες για να παίζουν τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια πόζαρε καθισμένη στην κούνια και κάνοντας γκριμάτσες και... "τσαχπινιές" στο φακό. Τα likes όπως ήταν επόμενο έπεσαν βροχή.

Πως είναι εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι της Ελένης στα Μελίσσια;

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Flashback: Όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε ανακαλύψει την ορθοδοντική! Δείτε την με στραβά δόντια!

H Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν πάντα τόσο στιλάτη και περιποιημένη μιας και στην εφηβεία δεν την ένοιαζαν αυτά τα πράγματα, αλλά τα παιχνίδια με τους φίλους της.. Η παρουσιάστρια όμως... όπως φαίνεται δεν είχε ανακαλύψει την ορθοδοντική, μιας και είχε στραβά δόντια.

Κάνοντας ένα flashback από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, θα την δούμε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και 25 χρόνια στον χώρο της παρουσίασης, έχει καταφέρει να θεωρείται από πολλούς "βασίλισσα" της τηλεόρασης μιας και έχει μεγάλες επιτυχίες στο βιογραφικό της,τόσο στο MEGA όπου ξεκίνησε, τόσο στον ANT1, αλλά και τώρα στον ALPHA. Μπορεί ωστόσο, να την γνωρίσαμε ως μια εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή, πως ήταν όμως πριν γίνει γνωστή;

Το 1997 η Ελένη είχε βρεθεί στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή “Viva ANT1”, και είχε δείξει διάφορα στιγμιότυπα από την παιδική και εφηβική της ηλικία.

undefined

undefined

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί είχε «πλακωθεί» με την Τζένη Μπαλατσινού και γιατί τα ξαναβρήκαν; Tο άγνωστο παρασκήνιο!

Εσείς ξέρατε την κόντρα που είχε η Τζένη Μπαλατσινού με την Ελένη Μενεγάκη; Εμείς με αφορμή τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, που έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση στην showbiz από την.... αγγελία του και μόνο, και με αφορμή την τοποθέτηση της ίδιας της Ελένης Μενεγάκη για τον γάμο, εμείς στο Youweekly θυμηθήκαμε ένα άγνωστο περιστατικό!

Αλήθεια, πόσοι από εσείς θυμάστε τι έγινε και το πώς τα ξαναβρήκαν; Διαβάστε παρακάτω....

Για περίπου δύο δεκαετίες η παρέα των 4 stars της τηλεόρασης και των media ήταν θρυλική: όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη και ο πρώην σύζυγος της, Γιάννης Λάτσιος, στο διπλανό καρέ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε και τη Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Και αυτή δεν ήταν μία σχέση, μία φιλία για το «θεαθήναι» και για τα φλας των φωτογράφων. Και για τους 4 ήταν μία σχέση ζωής, μία αδερφική – όπως ομολογούσαν, όσοι τους γνώριζαν – φιλία που είχε απ’ όλα. Από κοινές διακοπές και πρωτοχρονιάτικα γλέντια, από βράδια μπιρίμπας με αστεία και καλό φαγητό, από ψώνια, καφεδάκια και ώρες τηλεφωνημάτων για τις δύο γυναίκες κι από αντροκουβέντες μέχρι αργά, με καλά ποτά και επαγγελματικές συζητήσεις για τους δύο κυρίους.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη με την Τζένη Μπαλατσινού στην βάφτιση της κόρης  της, Λάουρας


Και μετά ένα «κρακ», από εκείνα τα αναπάντεχα που πολλές φορές βάζουν και τα πιο δυνατά «δεσίματα» και τους πιο γερούς δεσμούς σε θερμοκρασίες κατάψυξης. Η άλλοτε παρέα, μέσα σ’ ένα βράδυ – λένε όσοι το έζησαν – «χωρίστηκε» σε στρατόπεδα, σε δύο πόλους, τουλάχιστον, σε ό,τι είχε να κάνει με τη Τζένη Μπαλατσινού και την Ελένη Μενεγάκη.



Οι – για χρόνια ολόκληρα – αχώριστες φίλες βρέθηκαν να κοιτάζουν αλλού η μία και αλλού η άλλη. Μόνο που στην περίπτωση τους το «γιατί» η σχέση διακόπηκε, αντί να αιωρείται ως κοινό μυστικό, ως μία υπόθεση που υπό άλλες συνθήκες και για άλλους ανθρώπους θα έμενε μεταξύ λίγων, σε χρόνο dt είχε γίνει talk of the town.

Άλλωστε, ο λόγος γίνεται για την Ελένη Μενεγάκη – την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης – και τη Τζένη Μπαλατσινού, επίσης επιτυχημένη παρουσιάστρια, γνωστή για την ισχυρή, μαρμάρινη σχεδόν προσωπικότητα της.

Η ίδια πριν από περίπου δύο χρόνια, στην εκπομπή της οποίας έμελλε να γίνει «οικοδέσποινα», στο «Πρωινό Mou» είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κι ότι είχε διαφωνήσει με την πρόθεση της Ελένης Μενεγάκη να προχωρήσει σε ολική επαναφορά σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή, να προχωρήσει στο πολύκροτο διαζύγιο της και να γυρίσει οριστικά σελίδα.

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη με την Τζένη Μπαλατσινού

Λέγεται, μάλιστα, ότι η Μπαλατσινού, ως έμπιστη φίλη της Μενεγάκη, συγγενής της σχεδόν, καθώς έχει βαφτίσει τη μικρή κόρη της, τη Λάουρα, είχε αντιδράσει έντονα, όταν πληροφορήθηκε από την παρουσιάστρια την απόφαση της να βάλει τέλος στον γάμο της, να ακούσει την καρδιά της και να συνεχίσει στην προσωπική της ζωή με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η σχέση έμεινε στον «πάγο» για περίπου 3 χρόνια, με τα απολύτως τυπικά να συγκρατούν τους αόρατους δεσμούς που ένωναν τις δύο γυναίκες. Η Μπαλατσινού ποτέ δεν αμέλησε τα καθήκοντα της ως πνευματική μητέρα της Λάουρας, ήταν πάντα εκεί σε γιορτές και γενέθλια, πάντα με δώρα και πραγματική τρυφερότητα για τη μικρή και η Μενεγάκη από την πλευρά της ποτέ δεν εμπόδισε την επικοινωνία νονάς – βαφτιστήρας. Μέχρι εκεί, όμως.

Μέχρι φέτος, που διάφορα σημάδια στον «αέρα» - τηλεοπτικό και μη – «μαρτυρούσαν» επανασύνδεση, «επανεκκίνηση» μιας σχέσης με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η ίδια η Μπαλατσινού, άλλωστε, έχει αποκαλύψει ότι η «επανασύνδεση» αυτή έγινε πριν από περίπου 1,5 χρόνο, καθώς η Μενεγάκη ήταν η πρώτη που είχε τηλεφωνήσει στον Κωστόπουλο για να τον στηρίξει με τις περιπέτειες της επιχείρησης του.

Κι ήταν αυτές οι περιπέτειες– εν μέσω οικονομικής κρίσης – με την ΙΜΑΚΟ, αλλά και η μετεγγραφή του στο Mega από τον ΑΝΤ1 που απέδειξαν ότι οι μεγάλες φιλίες δύσκολα τελειώνουν.

Τα πρώτα δημόσια σχόλια που «φλυαρούσαν» για το “restart” έγιναν από το «στρατόπεδο» της Ελένης.

Στην πρεμιέρα κιόλας της εκπομπής του ζευγαριού στο Mega, την ίδια μέρα που ξεκινούσε ο «ανταγωνισμός» στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Μενεγάκη ήταν η πρώτη που πήρε θέση, δηλώνοντας ότι εκείνη προσωπικά θα επέλεγε να δει τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού.

Και μετά άρχισαν οι on air αναμνήσεις της Μπαλατσινού για το πόσο καλή φίλη υπήρξε η Μενεγάκη, για τις χαριτωμένες αντιδράσεις της σε διάφορα περιστατικά της κοινής τους ζωής, για το τι της αρέσει να παρακολουθεί στο θέατρο και τι όχι...

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη με την Τζένη Μπαλατσινού

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα έρχονταν και ειδήσεις για την σημερινή επαφή τους, για την παρουσία της Τζένης στα φετινά γενέθλια της Λάουρας, για ανταλλαγή τηλεφωνημάτων σε ύφος που θύμιζε κάτι από τα παλιά...

Κοινοί φίλοι των δύο παρουσιαστριών, επιμένουν ότι η γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα τους έχει αποκατασταθεί. Ωστοσο και οι δύο έχουν αποφασίσει να μην εμφανίζονται σε γνωστά στέκια, προκειμένου αυτή τη φορά να διαφυλάξουν την «τραυματισμένη» σχέση τους από τη δημοσιότητα.

Μια «θεωρία συνωμοσίας» των τελευταίων ημερών λέει ότι η Μενεγάκη πιστεύει τόσο στο τηλεοπτικό προϊόν που παράγουν ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη Τζένη Μπαλατσινού, όσο και στα πραγματικά αισθήματα που οι δύο αυτοί άνθρωποι τρέφουν για εκείνη και την οικογένεια της. Και αυτός είναι ο λόγος που η ίδια φημολογία θέλει την παρουσιάστρια να «στήνει» γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Βέβαια, όλες αυτές οι θεωρίες, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον ίδιο τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωσε ότι αν ήταν στις προθέσεις του μία τέτοια "μετακίνηση" θα το είχε κάνει.

Αυτό για τα σενάρια περί αλλαγής τηλεοπτικής στέγης. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα, για μια φιλία που αποκαταστάθηκε, με βήματα αργά μεν, αλλά όπως αρμόζει σε όλες τις σοβαρές σχέσεις, ισχύουν και με το παραπάνω.