Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η Ελληνίδα γυναικολόγος που θα φέρει στον κόσμο το βασιλικό μωρό!

Στο νερό θέλει να γεννήσει η Μέγκαν!

Μέγκαν Μαρκλ: Αυτή είναι η Ελληνίδα γυναικολόγος που θα φέρει στον κόσμο το βασιλικό μωρό!

Από την Ελλάδα είναι η μία από τις τρεις γυναίκες γυναικολόγοι της Μέγκαν Μαρκλ τις οποίες έχει επιλέξει η ίδια να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι της.

Η Μέγκαν, θέλει μια ήρεμη γέννα, ενώ έχει πάρει την απόφαση να γίνει μέσα σε νερό μέσα στο σπίτι της. Διαβάστε παρακάτω...

Οι γυναικολόγοι του παλατιού ωστόσο, είναι αντίθετοι έχουν συστήσει στην 37χρονη να επισκεφθεί το μαιευτήριο για μεγαλύτερη ασφάλεια και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο θα γεννήσει στην κλινική «Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital».

Η Μέγκαν ωστόσο, δεν θέλει άνδρες γιατρούς για αυτό θα επιλέξει μεταξύ τριών γυναικών γυναικολόγων. Μία από αυτές είναι η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου.

Μέγκαν Μαρκλ: Μεγάλη ανατροπή στην εγκυμοσύνη της! Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή βλέπουμε στην εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας του Sussex, Μέγκαν Μαρκλ.

Όσο οι ημέρες περνούν η γέννηση του πρώτου της παιδιού είναι προ των πυλών. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun η ημερομηνία γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας είναι η 21η Απριλίου, όπου έχει τα γενέθλια της και η βασίλισσα Ελισάβετ. Υπάρχει όμως μια ανατροπή!

Υπάρχουν στοιχήματα που θέλουν το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι να έρχεται στον κόσμο παράλληλα με το Brexit αυτή την εβδομάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, με τις πιθανότητες να είναι αρκετές και έντονες.

undefined

Έγινε viral η Μέγκαν Μαρκλ: Το τρυφερό βίντεο με το μωρό να κλωτσάει! Η απίστευτη αντίδραση της!

Ένα τρυφερό βίντεο με το αγέννητο μωράκι της Μέγκαν Μαρκλ να κλωτσάει την ώρα που η μαμά του βρισκόταν πάνω στην σκηνή, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η αντίδραση της πριγκίπισσας απίστευτη και οι χρήστες του διαδικτύου ξετρελάθηκαν από το βίντεο. Διαβάστε παρακάτω...

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει την Μέγκαν Μάκλ στα βρετανικά βραβεία μόδας, να πιάνει τρυφερά την κοιλίτσα της ενώ φαίνεται από τη κίνηση του σώματός της ότι το μωράκι της κλωτσάει.

Meghan Markle: Σπάει ξανά το πρωτόκολλο! Γιατί δεν θα ποζάρει έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννα;

Οι χρήστες του διαδικτύου και θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού, ξετρελάθηκαν με αυτό το νέο βίντεο ! «Αυτό είναι ό,τι καλύτερο είδαμε από τη Μέγκαν. Το μωρό του Sussex παίζει και κλωτσάει τη μαμά του!» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη, ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Το μωρό του Sussex κάνει πάρτι εκεί μέσα!».