Master Chef: Η Ασημίνα έκλεψε την καρδιά και ενός πρώην παίκτη!

Ποιος είναι;

Master Chef: Η Ασημίνα έκλεψε την καρδιά και ενός πρώην παίκτη!

Δεν είναι μόνο ο Πανούλης που δείχνει ερωτευμένος με την Ασημίνα, καθώς ένας πρώην παίκτης του Master Chef εντυπωσιάστηκε από την σέξι ξανθιά του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR!

Σίγουρα η Ασημίνα ταράζει τα νερά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Χρήστο Γλωσσίδη, τον περσινό φιναλίστ του Master Chef ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silver Award και συνεργάστηκε με την Ασημίνα.

Master Chef: Η Ασημίνα έκλεψε την καρδιά και πρώην παίκτη!

Σε συνέντευξή του ο Γλωσσίδης χαρακτήρισε ωραίο άνθρωπο την Ασημίνα και έδειξε ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους!

«Η Ασημίνα είναι ένας ωραίος άνθρωπος, είχε τη θέληση να μάθει, άκουγε και είχαμε πολύ καλή συνεργασία», ανέφερε ο Γλωσσίδης στο TV Έθνος.

Όσο για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον φετινό διαγωνισμό, είπε: «Ξεχώρισα τον Μανώλη και τον Πανούλη και τον Χρήστο».

Τέλος, για τους κριτές τόνισε πως είναι λίγο πιο... χαλαροί με τους παίκτες, αλλά: «σίγουρα όμως είναι το ίδιο αυστηροί, απλώς κάνουν περισσότερη πλάκα».

MasterChef: Οι «καυτές» βουτιές της Ασημίνας! Αναστάτωσε τους πάντες! (βίντεο)

Master Chef: «Σεισμός» στο twitter με το μαγιό της Ασημίνας! «Εν... κ#λί αυτό;»

Οι θαυμαστές της Ασημίνας Ουστάλλι στο Master Chef έβαλαν φωτιά στο twitter με τα σχόλιά τους!


Η μπλε ομάδα του reality μαγειρικής ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τελευταία ομαδική και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη σε.... πισίνα!

Οι νικητές μαζί με τον γνωστό σεφ έβαλαν τα μαγιό τους και τα βλέμματα τράβηξε η όμορφη Ασημίνα με το ολόσωμο brazilian μαγιό της! Εμείς φυσικά, πρόσφατα σας είχαμε δείξει κι άλλες καυτές φωτογραφίες της...


Δείτε τα σχετικά σχόλια από το twitter:

Τα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master ChefΤα σχόλια στο twitter για το Master Chef