Power of love: Σε έξαλλη κατάσταση ο Bill! Οι εξηγήσεις που έδωσε για την επιστροφή του!

Δεν έπεισε κανέναν!

Power of love: Σε έξαλλη κατάσταση ο Bill! Οι εξηγήσεις που έδωσε για την επιστροφή του!

Ο Bill επέστρεψε στο σπίτι του Power of Love, σε έξαλλη κατάσταση! Μάλιστα, ο ίδιος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την απόφασή του!

Ο Παύλος Παπαδόπουλος τον ρώτησε για τις κατηγορίες που δέχτηκε, όταν ο Bill αποφάσισε να μιλήσει στη Μαρία Μπακοδήμου για τα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω....

«Εγώ την τελευταία εβδομάδα, επειδή το είχα πάρει απόφαση ότι ήθελα να φύγω, είπα ότι δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Δεν μπορούσα άλλο τους τσακωμούς. Όταν έφυγα, είπα ότι δεν θα κάνω κάτι και πως δεν θα μιλήσω σε κανέναν για το παιχνίδι. Εγώ όμως μετά άρχισα να βλέπω τα επεισόδια. Είδα άνθρωπο με τον οποίο δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί του να κάθεται και να λέει διάφορα για εμένα. Όταν ηρεμείς έξω τα βλέπεις διαφορετικά», είπε ο Bill αλλά δεν έπεισε και πολλούς! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Powef of Love: Επιστροφή βόμβα στο παιχνίδι! Έξαλλοι οι παίκτες! (Βίντεο)

Μια επιστροφή βόμβα είχαμε σήμερα στο σπίτι του Power of Love στον ΣΚΑΙ, και αρκετοί παίκτες έγιναν έξαλλοι!

Ο εν λόγω παίκτης, βρισκόταν στο σπίτι της αγάπης, γινόταν συχνά θέμα συζήτησης και τον είχαμε δει πολλές φορές να μπλέκεται σε καβγάδες. Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους παίκτες του ριάλιτι και εκείνος θέλησε να τους κάνει μια έκπληξη επιστρέφοντας ξανά!

«Είμαι άνθρωπος που πάω εκεί που θέλω πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σαντριάς, λέγοντας με τον τρόπο του πως γύρισε έχοντας κάποιο στόχο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of Love: Ο Ίον Γεωργίου απάντησε για το αν έχει νέα σχέση!

Ο Ίον Γεωργίου απάντησε για το αν βρίσκεται σε σχέση μετά από την αποχώρησή του από το Power of Love.

Ο πρώην παίκτης ήταν αποκαλυπτικός.

Ερωτήσεις στο instagram δέχθηκε ο Ίον Γεωργίου και μία από αυτές ήταν αν βρίσκεται σε σχέση.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love, ο οποίος είχε κάνει σχέση με την Ολυμπία Κουκουρίκη, απάντησε πως τώρα είναι ελεύθερος!

Power of Love: Ο Ίον Γεωργίου απάντησε για το αν έχει νέα σχέση!

Το μήνυμα όλο νόημα της Ολυμπίας μετά τον χωρισμό της από τον Ίονα!