MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Διέρρευσαν φωτογραφίες!

MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Ακόμη μια αποχώρηση απόψε στο MasterChef! Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι;

Οι 3 υποψήφιοι η Εύα, ο Χαράλαμπος και η Σπυριδούλα, θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Εκείνοι με την καλύτερη απόδοση, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή εξωτερική ομαδική δοκιμασία. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα υψηλού επιπέδου πιάτο, που πρέπει να αντιγράψουν οι τρείς υποψήφιοι προς αποχώρηση, βρίσκεται κάτω από την καμπάνα σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού, αφού είναι και μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές του MasterChef.

Δοκιμασία για γερά νεύρα και μεγάλη υπομονή αφού η παραμικρή απόκλιση, από το αρχικό πιάτο, θα κοστίσει την παραμονή κάποιου στο παιχνίδι και δεν θα καταφέρει να βρεθεί, μετά από όλη αυτή την προσπάθεια, στην τελική δεκάδα.

MasterChef Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Τι νούμερα έκανε χθες το παιχνίδι μαγειρικής;

Μια ακόμα έντονη στιγμή για τους 3 σεφ! Ένας από αυτούς αποχαιρετά έναν παίκτη του, μέσα σε ένα κλίμα αρκετά συγκινητικό.

Η ανακοίνωση της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας γίνεται πριν την αποχώρηση των διαγωνιζόμενων για το σπίτι του MasterChef. Μια ανατροπή στα σχέδια της ομαδικής και μια αντιπροσώπευση παίκτη θα φέρουν ανάμεικτα συναισθήματα στην τελική δεκάδα.

MasterChef Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Master Chef Trailer: Η αποχώρηση βόμβα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Master Chef - Trailer: Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef έγιναν πάρα πολλές ανατροπές και εκπλήξεις! Από την αρχή του επεισοδίου φαινότανε ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα με την δοκιμασία του Mystery Box που σας ενημερώσαμε ήδη ποια είναι η νικήτρια!

Η πρώτη νικήτρια ήταν η Ιωάννα και μετά ο Μανώλης και η Ασημίνα! Για δεύτερη φορά στο τεστ δημιουργικότητας ο Μανώλης βγαίνει νικητής και γίνεται αρχηγός! Διαβάστε παρακάτω...

Οι υποψήφιοι όμως που θα τεθούν σε νέα δοκιμασία αποχώρησης είναι ο Χαράλαμπος, η Εύα και η Σπυριδούλα!

Δείτε το αυριανό Trailer του MasterChef για να δείτε τι θα γίνει:

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

Το Youweekly.gr έχει τα ονόματα των δυο παικτών που θα αποχωρήσουν από το Master Chef στο επόμενο επεισόδιο!

Θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog! Προσοχή! Ακολουθεί spoiler, όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κατέβει

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog οι δυο παίκτες που θα πουν αντίο για πάντα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR είναι....

Ο Χαράλαμπος και...

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

η Εύα!

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

Master Chef - αποκλειστικό: Διακόπτουν το παιχνίδι μαγειρικής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Master Chef! Αποφάσισαν να το διακόψουν...

Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα από τα top project του σταθμού, μόλις έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο παιχνίδι εν όψει... Πάσχα!

Αυτό σημαίνει, όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι στον αέρα μόνο δυο μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Δευτέρα και την Τρίτη!

Ακόμα, όπως μου ανέφεραν οι έγκυρες πηγές μου μέσα από το κανάλι... άρα μιλάμε για σίγουρα πράγματα, το προγραμματισμένο Master Class της Κυριακής του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί!

Με λίγα λόγια, μετά την Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη Τρίτη που θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Ανάλογη διακοπή στο παιχνίδι θα προχωρήσει ο σταθμός και την εκλογική περίοδο, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πρώτη στο Vanda's blog, εδώ και αρκετό καιρό...