Power of love - βόμβα: Παίκτες έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ στο σπίτι! (Βίντεο)

Αποκάλυψη βόμβα! Μίλησαν στην κάμερα για πρώτη φορά και το παραδέχτηκαν!

Power of love - βόμβα: Παίκτες έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ στο σπίτι! (Βίντεο)

Έσκασε βόμβα μεγατόνων για το Power of love! Παίκτες αποκάλυψαν πως έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ μέσα στο σπίτι!

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ειρήνης Κολιδά, στο OPEN, ήταν τα συγκεκριμένα πρόσωπα και το παραδέχτηκαν! Διαβάστε παρακάτω...

«Όταν σας ερχόταν η επιθυμία για κάτι άλλο, που δεν θα το πω γιατί είναι μεσημέρι και όλοι έχετε καταλάβει τι είναι, γινόταν η δουλειά;», ρώτησε η παρουσιάστρια με το ζευγάρι να απαντά:

«Η αλήθεια είναι ότι μετά από κάποιο σημείο τα όρια φύλαξης μας είχαν χαλαρώσει. Μετά από παραμονή τεσσάρων μηνών στο παιχνίδι σταματήσαμε να καταπιέζουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες. Ήμασταν σίγουρα λίγο πιο χαλαροί αλλά σίγουρα δεν το ήξερε κανένας άλλος…».

Ο λόγος για τον Σωκράτη και την Κυριακή!

Δείτε την αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο:

Χωρισμός βόμβα στο Power of Love! Tα έσπασαν οι...

Έναν χωρισμό βόμβα είδαμε σήμερα, στο επεισόδιο του Power of Love! Το αγαπημένο ζευγάρι, τελικά αποφάσισε να το διαλύσει!


Ο παίκτης του Power of Love εξέφρασε το παράπονό του για τη συμπεριφορά της φίλης του αλλά η κουβέντα πήρε άσχημη τροπή!

Ο Παύλος, πλησίασε την Κατερίνα δηλώνοντας: «Αν εσύ αποφασίσεις πως δεν θέλεις να είσαι μαζί μου γιατί δεν μπορείς, θα το τελειώσουμε. Αν επιλέξεις εσύ κάποιον άλλον οκ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα: “Θέλω αυτό τον άνθρωπο”. Και κάθε φορά που γινόταν κάτι στραβό έλεγα πως θέλω να το προσπαθήσω».

Από την άλλη η Κατερίνα Σαββοπούλου ζήτησε να απομακρυνθεί από τον Παύλο προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της.

«Κι εγώ, κι εσύ, πιεστήκαμε πολύ. Νιώθω ότι θέλω να μείνω μόνη μου», ανέφερε η ίδια και... τον έστειλε, λίγο μετά τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίονα και το μήνυμα της, όλο νόημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο