Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στον αέρα του Open! H απίστευτη ατάκα για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Και όμως το είπε!

Νίκος Μουτσινάς: Χαμός στον αέρα του Open! H απίστευτη ατάκα για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε χαμό στον αέρα του Open, με την ατάκα του για το Ελλάδα έχεις ταλέντο!


Αφορμή στάθηκε η αποκάλυψη που έγινε μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα συμμετέχουν την ερχόμενη χρονιά στο show του ΣΚΑΙ “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Διαβάστε παρακάτω....

«Θα ξαναγίνει το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, χωρίς να είναι όμως στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εγώ αν ήθελα να το κάνω πολύ δυνατό θα έβλεπα στην θέση της Μαρίας Μπακοδήμου την Σάσα Σταμάτη και αντί για Καπουτζίδη σου βάζω Χάρη Χριστόπουλο», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

ΣΚΑΙ: Κίνηση ματ στο κανάλι! Το project που θα φέρει τα πάνω κάτω μετά το Survivor!

Μια κίνηση ματ έκανε ο ΣΚΑΙ, και αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!


Το κανάλι προετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση μίας ολιγόλεπτης αθλητικής εκπομπής, η οποία εστιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv η πρόταση έχει κατατεθεί στον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι ο γνωστός ηθοποιός ανήκει ήδη στο δυναμικό του σταθμού, και στον ΣΚΑΙ το πιστεύουν πολύ!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης

Να σημειωθεί ότι σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης θα φιλοξενεί έναν ή μια ολυμπιονίκη. Μάλιστα, η πρώτη καλεσμένη φαίνεται πως θα είναι η Άννα Κορακάκη!

Στα μαχαίρια ΣΚΑΙ - ALPHA! Το πρόσωπο "βόμβα" που διεκδικούν!

Στα μαχαίρια βρίσκεται ο ΣΚΑΙ με τον Alpha! Και τα δύο κανάλια δίνουν "μάχη" για να πάρουν στην ομάδα τους έναν επιτυχημένο ηθοποιό.

Ποιο είναι όμως το πρόσωπο - βόμβα που διεκδικούν και οι δυο σταθμοί;

Σύμφωνα με το «MYtv» ο ηθοποιός, Γιάννης Νιάρρος έχει δεχθεί δυο πολύ καλές προτάσεις από τα κανάλια! τόσο για το «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ, όσο και για το «Κρατάς μυστικό;», που θα προβληθεί στον ALPHA.

Στα μαχαίρια ΣΚΑΙ - ALPHA για τον Γιάννη Νιάρρο

Ακόμη δεν έχει δοθεί μια απάντηση, όμως στο μέλλον θα δούμε που τελικά επέλεξε να πάει και ποια ήταν η πιο καλή πρόταση.

ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ - ALPHA: Τα μυστικά των καναλιών για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!