Μας άφησε άφωνους πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής! «Θα έπρεπε να έχω γίνει gay»!

Και όμως το είπε!

Μας άφησε άφωνους πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής! «Θα έπρεπε να έχω γίνει gay»!

Μας άφησε άφωνους ο παρουσιαστής με την αποκάλυψη πως "Με όλα αυτά που έχει ζήσει μικρός θα έπρεπε να έχει γίνει γκέι".

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και για τον χωρισμό του με την Νικολέττα Ράλλη. Διαβάστε παρακάτω...

«Έχω μιλήσει με ψυχολόγο γι’ αυτό το κομμάτι. Ακόμα και οι ενδοιασμοί που υπάρχουν στον κόσμο για το πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας ή τι παράδειγμα θα δώσουμε στα παιδιά μας, θέλω να πω ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγάπη, είτε είναι δυο άντρες είτε δυο γυναίκες. Κάπου έχει μπερδευτεί λίγο ο κόσμος, γιατί και η θρησκεία κάπου τους μπερδεύει…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τη σεξουαλική ταυτότητα του κάθε παιδιού και του κάθε ανθρώπου δεν θα την κρίνουν οι γονείς του, ούτε το τι θα δει. Είναι καθαρά μέσα του. Θα έπρεπε να έχω γίνει gay με αυτά που έχω περάσει πιτσιρικά και έχω ακούσει. Από αντίδραση και μόνο γι’ αυτά που άκουγα τόσα χρόνια, θα έπρεπε να γίνω…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Μαυρίδης: Ο πραγματικός λόγος που μπήκε χειρουργείο! Τι έκανε;

Μάθαμε στο Youweekly.gr, τον πραγματικό λόγο που ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε στο χειρουργείο και εννοείται πως θα το μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog!

Μπορεί εδώ και κάτι εβδομάδες να απασχολούσε για την νέα του σχέση με την Πωλίνα Τριγωνίδου, που βέβαια κανείς δεν έχει παραδεχτεί ακόμα αλλά εμείς έχουμε το ρεπορτάζ και είναι διπλοτσεκαρισμένο, αλλά πριν από λίγες ημέρες ο... παρουσιαστής (;) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία και αποκάλυπτε πως βρίσκεται νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε χειρουργείο και όπως καταλαβαίνετε επικεντρωθήκαμε όλοι στο τι έπαθε, τέλος πάντων... Διαβάστε παρακάτω...

Εννοείται πως θα το μάθαινα! Μου έχει ξεφύγει τίποτα τόσο καιρό και δεν το ξέρω;

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's πως ο Μαυρίδης μπήκε χειρουργείο εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση, ο οποίος του είχε προκληθεί τότε που έτρεχε στις λάσπες της Μαδαγασκάρης για τις ανάγκες του Nomads!

Όπως αναφέρουν, εξίσου οι ίδιες πηγές, η παραγωγή δεν πλήρωσε τίποτα για την εγχείρηση του Μαυρίδη, τα έξοδα ήταν δικά του! Άδικο θα λέγαμε...

Ωστόσο, τώρα ο παρουσιαστής (;) είναι στην ανάρρωση, το χειρουργείο πήγε πολύ καλά και σε λίγες ημέρες θα βγει!

Άντε, περαστικά...

Αυτό έκανε Μαυρίδης, βέβαια, για να απασχοληθεί όσο βρισκόταν νοσοκομείο:

Γιώργος Μαυρίδης: "Σοβαρευτείτε!" - Παίρνει θέση πρώτη φορά για την σχέση του με την Τριγωνίδου!

Γιώργος Μαυρίδης: Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Με σωληνάκια ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, χτες υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση και ο ίδιος ανακοίνωσε την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους φίλους του, που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επέμβαση, χωρίς ωστόσο, να είναι γνωστό τι ακριβώς έκανε!

Στο πλευρό του όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι, οι φίλοι του και μεταξύ αυτών και ο Νίκος Αναδιώτης!

Στη φωτογραφία του Instastory του έγραψε με δόση χιούμορ: "Εντάξει, ξύπνησα και την γλυτώσατε κουφάλες!". Ο ίδιος στο κρεβάτι του... πόνου, με τα σωληνάκια, δείχνει να αναρρώνει και να είναι καλά!

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο νοσοκομείο

Βόμβα από τον Γιώργο Μαυρίδη: Η ανακοίνωση και το μακροσκελές κείμενο! Είναι έτοιμος να...

Ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε γνωστό μέσω του instagram πως του έγινε πρόταση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές!

Ποια είναι όμως η απόφαση του γνωστού tattoο artist-παρουσιαστή;

Ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο εξηγώντας τα πάντα γύρω από αυτή την πρόταση και τις προϋποθέσεις που θέτει ο ίδιος για να συμμετάσχει.

Aναλυτικά το κείμενο: Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.
Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια προταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.
Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν εχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.
Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!
Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)
Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γυρω της.
Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχη πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά απο την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.
Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μεσα από εκεί;
Καθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!
ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ