Σάκης Τανιμανιδης: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τον Μαυρίδη! Να γιατί του τα έχωσε ο «τατουατζής» στην Μελέτη (Βίντεο)

Αποκαλύψεις βόμβα! Όσα δεν γνώριζε κανείς! Το άδειασε κανονικά...

Σάκης Τανιμανιδης: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τον Μαυρίδη! Να γιατί του τα έχωσε ο «τατουατζής» στην Μελέτη (Βίντεο)

Ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που "σκοτώθηκε" ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Σάκη Τανιμανίδη! Ο "τατουατζής" τα έχωσε εχθές στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε τα πάντα!

Στην πολυθρόνα του "Μετά τα Μεσάνυχτα" βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον παλιό του κολλητό, Σάκη Τανιμανίδη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, για αρχή αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και άρχισαν να κάνουν παρέα

«Είχα πάει καλεσμένος σε μια εκπομπή που ήταν εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης, εκεί γνωριστήκαμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα, πίναμε καφέ, ωραία παρέα. Ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι στο TV100 και μετά είπαμε πάμε να κάνουμε κάτι στο εξωτερικό».

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν το World Party ήταν δική του ιδέα, η ενόχληση στο πρόσωπό του ήταν ολοφάνερη.

«Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία.», συμπλήρωσε, ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

Τι είπε όμως όταν η Ελεονώρα του θύμισε πως ο Σάκης δεν τον είχε καλέσει στο γάμο του; Και ποια είναι η σχέση των δύο ανδρών σήμερα;

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: «Δεν ήσουν ποτέ φίλος»! Ο τσακωμός και η κίνηση που διέλυσε τη φιλία τους!

Εμείς στο Youweekly.gr σας είχαμε γράψει τρομερό παρασκήνιο για την φιλία του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη αλλά και για το πως χάλασε

Πρόσφατα, μιλώντας στην κάμερα του edaily ο παρουσιαστής του, «Beat Buzzer» Γιώργος Μαυρίδης ανέλυσε γιατί πρέπει να συνεργάζεσαι με φίλους, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο θυμόσοφος λαός, ρίχνοντας έτσι ένα τεράστιο καρφί προς τον «Mr Survivor», δίχως φυσικά να τον ονοματίσει.

«Αυτό που λέει μια παροιμία "μην κάνεις με φίλους δουλειές" το θεωρώ λάθος. Καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις δουλειά με έναν φίλο, καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για εμένα η φιλία είναι κάτι πολύ σοβαρό. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο κι εγώ συνεχίζω» τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίδης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν... εικόνα με τα λόγια του τον Τανιμανίδη.
Οπως λέγεται, η «μαχαιριά» στη σχέση των δύο παρουσιαστών ήρθε μετά τον τελευταίο κύκλο του «World Party».

Οι προτάσεις τότε έπεφταν βροχή και για τους δύο. Κι ενώ αρχικά κατάφεραν να διαχειριστούν από κοινού την επιτυχία τους, πιστεύοντας πως τίποτα δεν θα τους χωρίσει, προέκυψε τελικά το Survivor. Ο Σάκης αποδέχτηκε την πρόταση του Σκάι ξεκινώντας μια συνεργασία που ανέβασε πολύ τις τηλεοπτικές μετοχές του. Μοιραία, λοιπόν, χώρισαν οι δρόμοι τους. Ηταν όμως αυτή η εξέλιξη αρκετή για να οδηγήσει τους δύο άλλοτε καρδιακούς φίλους σε απόλυτη ρήξη; Ή μήπως συνέβη και κάτι άλλο;

Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμη χωρίσουν τα... τσανάκια τους ακουγόταν έντονα ότι είχαν προκληθεί εντάσεις μεταξύ τους, εξαιτίας μιας δήλωσης του Γιώργου ότι δεν ήθελε να συνεχίσει το «World Party».
Είναι, μάλιστα, ο ίδιος που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο «συντηρεί», μέσα από άλλες δηλώσεις του, το... ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Σάκη.

Τελευταία φορά ήταν με αφορμή τον γάμο του πρώην κολλητού του με τη Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο, από τον οποίο παρέλασε η μισή ελληνική showbiz, εκτός από τον Μαυρίδη. Οταν, λοιπόν, ο tattoo artist ρωτήθηκε σχετικά από follower του στο Instagram, απάντησε λιτά και ξεκάθαρα: «Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά».

Αποκάλυψη για την κόντρα Τανιμανίδη - Μαυρίδη: «Το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη ,σχετικά με τη φιλία, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης συνεχίζει να πετάει σπόντες για τον πρώην κολλητό, συνεργάτη, φίλο του επιστήθιο, για τον Σάκη Τανιμανίδη. Είναι σποντάρα! Πρώτη φορά, για μένα, μιλάει τόσο σκληρά. Δηλαδή, λέει ότι η φιλία δεν είναι τραπεζικός λογαριασμός. Όσοι ξέρουμε λίγο τα πράγματα εντός τηλεόρασης, ξέρουμε ότι το πρόβλημα μεταξύ τους ήταν τι γίνεται με το World Party, που στην πορεία πήρε πολλή δημοσιότητα, που πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης…

Ο Τανιμανίδης λέει “θα κάνω το World Party”, δεν το δέχτηκε κανένα κανάλι και λέει “το χρηματοδοτώ, γίνομαι παραγωγός”, έτσι ξεκίνησε. Και παίρνει μαζί τον φίλο του από το τατουατζίδικο και τον κάνει παρουσιαστή. Όταν αυτό κάνει επιτυχία, για μένα, ο παραγωγός που είχε την ιδέα και ρίχνει και τα πρώτα χρήματα είναι αυτός που θα καθορίσει και τους μισθούς όλων. Δεν ξέρω ακριβώς τι είχε γίνει μεταξύ τους, ξέρουν τα παιδιά. Όμως ξέρουμε ότι η πλευρά Τανιμανίδη έχει βοηθήσει και σε προσωπικά θέματα την πλευρά Μαυρίδη, αυτό το γνωρίζουμε από το ρεπορτάζ και μένει μέχρι εδώ. Όπως επίσης ξέρουμε ότι ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και αυτό φυσικά το βλέπετε κι εσείς», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Βόμβα μεγατόνων! Τανιμανίδης - Μαυρίδης μαζί στο Survivor!

Μια τεράστια ανατροπή έσκασε χτες στα γραφεία του Youweekly.gr σχετικά με το Survivor 3 που όλοι ανυπομονούμε να δούμε!


Εγώ στο Vanda's blog ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου και σήμερα θα σας αποκαλύψω μια είδηση φωτιά!

Τανιμανίδης - Μαυρίδης μαζί στο Survivor και δεν είναι πλάκα! Η είδηση είναι 100% τσεκαρισμένη και οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο! Το όνομα είναι καυτό, όπως και το πρόγραμμα και η ανατροπή είναι ξεκάθαρα βόμβα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν, ο Γιώργος Μαυρίδης θα κάτσει δίπλα στη Μπάγια Αντωνοπούλου στην παρουσίαση του Survivor Panorama! Ο Γιώργος είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα και μέχρι και ο Τανιμανίδης, με τον οποίο είχαν κόντρα καλοβλέπει.... το όλο θέμα!

Εξάλλου η εν λόγω εκπομπή είναι ξεκάθαρα στο στοιχείο του Γιώργου, τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από το World Party! Το μόνο που μένει όπως λένε οι πηγές μου, είναι το οικονομικό και οι μικρές λεπτομέρειες ώστε να κλείσει η συνεργασία! Τελικά, καλά λένε ότι οι παλιές αγάπες πάνε στον Παράδεισο...


Πώς ξεκίνησε τελικά η κόντρα που φαίνεται πως λήγει για χάρη του Survivor

Δείτε τι αναφέραμε εμείς στο Youweekly.gr για το θέμα:
Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο Youweekly.gr ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν λένε ούτε "γεια". Αυτό μπορεί οι ίδιοι να αποφεύγουν να το παραδεχθούν, ωστόσο περιστατικά το έχουν επιβεβαιώσει από μόνα τους καθώς οι ίδιοι κάνουν τα πάντα για να μην βρεθούν σε εκδηλώσεις κλπ... Μέχρι στιγμή μπορεί να γνωρίζαμε πως είναι "σκοτωμένοι", αλλά δεν μάθαμε ποτέ τον λόγο που έγινε όλο αυτό...

Η άτυπη κόντρα των δύο ανδρών σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, ξεκίνησε πριν τελειώσει το «World Party» και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε «ψυχρανθεί» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Ο λόγος είναι πως ενώ ο Σάκης ήταν στην ουσία ο δημιουργός του «World Party» και ο παραγωγός της εκπομπής, ο Γιώργος στην τελευταία σεζόν ήθελε να έχει λόγο σε όλα και κυρίως στους προορισμούς που θα επιλέγονταν κάθε φορά.

Ωστόσο, αυτό που «φέρεται» ότι έδωσε τη χαριστική βολή ήταν η δήλωση του Μαυρίδη στα μέσα της σεζόν πως δεν συνεχίζει το «World Party», χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις και χωρίς να έχει ενημερώσει ή έστω συζητήσει με τον φίλο του τις σκέψεις του. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν μιλιούνται, ενώ και οι δύο αποφεύγουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη ρήξη στη σχέση τους. Από τότε που τελείωσε το «World Party», οι δυο τους είναι σαν ξένοι, αφού δεν έχουν κάνει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ δεν υπάρχει πλέον καμία κοινή φωτογραφία τους στα social media. Ενδεικτικό μάλιστα της κακής σχέσης που έχουν, είναι πώς βρέθηκαν και οι δύο στον Μαραθώνιο και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα, πόσω μάλλον μια χειραψία.!