MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Όντως τώρα;

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αντικατέστησε τον Ζαχίρ και «πέταξε» για Γαλλία; (Video)

Με πολλές εκπλήξεις ξεκίνησε και το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία! Ποιος αντικατέστησε τον Ζαχίρ;

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία! Διαβάστε παρακάτω....

Είχαμε όμως και ένα... απρόοπτο, αφού στο σημερινό επεισόδιο δεν είδαμε πουθενά τον Ζαχίρ και αυτό γιατί ο ίδιος δεν κατάφερε να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του!

Ποιος παίκτης όμως πήρε την θέση του και ταξίδεψε;

Ο τυχερός ήταν ο Χαράλαμπος, ο οποίος ταξίδεψε στην θέση του Ζαχίρ, καθώς ήταν εκείνος που επέλεξε να τον αντικαταστήσει παρά το γεγονός ότι έχει αποχωρήσει!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

MasterChef Spoiler: Η φωτογραφία από το σημερινό επεισόδιο! Τι θα δούμε απόψε;

Ακόμη ένα επεισόδια MasterChef απόψε και σας έχουμε μια φωτογραφία από το σημερινό επεισόδια. Τι θα δούμε στο Star;

Η πιο αναπάντεχη και διαφορετική ως τώρα ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού βρίσκει τους 10 καλύτερους του MasterChef στη Γαλλία! Η πόλη της Vichy φιλοξενεί, σε μία από τις ιαματικές πηγές της, τους διαγωνιζόμενους.

MasterChef Spoiler

Σε μια χώρα με μια από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου, καλούνται ο Μανώλης, η Εύα, η Σπυριδούλα, η Ιωάννα, η Ασημίνα, ο Πάνος, ο Παντελής, ο Χρήστος, ο Θάνος και ο Χαράλαμπος, ως αντικαταστάτης του Ζαχίρ, ο οποίος για διαδικαστικούς λόγους δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι, να μαγειρέψουν.

MasterChef Spoiler

Οι 3 κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο καλεσμένος τους Chef Jacques Decoret, του εστιατορίου «Relais & Chateaux», βραβευμένο με αστέρι Michelin, θα βρεθούν στην όπερα της πόλης Vichy, για να απολαύσουν δύο διαφορετικά μενού degustation, εμπνευσμένα από τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και φτιαγμένα από τις δύο ομάδες.