Θεοφανία Παπαθωμά: Η απίστευτη γνωριμία με το σύντροφό της! «Ανέβηκα στο πατάρι και...»! (Βίντεο)

Η ατάκα και η πρώτη γνωριμία τους!

Θεοφανία Παπαθωμά: Η απίστευτη γνωριμία με το σύντροφό της! «Ανέβηκα στο πατάρι και...»! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Γρηγόρη Πετράκο.

Η ηθοποιός, μίλησε για την πρώτη γνωριμία τους αλλά και την ατάκα που του είπε. Διαβάστε παρακάτω...

«Ένα βράδυ τυχαία πήγα σε ένα εστιατόριο να φάω και αναζήτησα την τουαλέτα. Ανέβηκα στο πατάρι όπου είχε Live και ξαφνικά τον βλέπω και τον ακούω κι έμεινα. Δεν τον ήξερα τον Γρηγόρη και δεν τον είχα ακούσει ποτέ, και κατέβηκα κάτω με το στόμα ανοιχτό και ρώτησα τον ιδιοκτήτη. Ανεβήκαμε πάνω κι έκανα κάτι που έχω κάνει ποτέ... Μετά βρεθήκαμε μέσω facebook κι έπειτα βρεθήκαμε κι από κοντά».

Μάλιστα, η Θεοφανία Παπαθωμά, μίλησε και για το χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα! «Είναι θάνατος...» (Βίντεο)

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τα πάντα για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και περιέγραψε πως ήταν η συμβίωση με τον πετυχημένο ηθοποιό.

Μάλιστα πρόσθεσε πως μένανε στο ίδιο σπίτι επί 3 χρόνια σε διάσταση. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τις επιδόσεις του πρώην άντρα της στο YFSF, λέγοντας: «Ο Πασχάλης είναι καταπληκτικός, ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει αυτά, αλλά με εξέπληξε κι εμένα…».

Όσο για το πώς είναι οι σχέσεις τους τώρα, απάντησε: «Είμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε άψογα, δεν έχουμε εντάσεις και κακίες, δεν κρατάμε τίποτα από το παρελθόν άσχημο».

Τέλος, για τον χωρισμό τους ανέφερε: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα».

TAGS