Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρώην συνεργάτης της και παρουσιαστής την μπλόκαρε από το instagram! Για ποιο λόγο; (Βίντεο)

Μετά το τέλος της συνεργασίας τους την έκανε unfollow!

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρώην συνεργάτης της και παρουσιαστής την μπλόκαρε από το instagram! Για ποιο λόγο; (Βίντεο)

Τον λόγο που αποφάσισε να μπλοκάρει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το instagram ανέφερε πρώην συνεργάτης της!

Ποιος είναι ο παρουσιαστής; Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίο μιλώντας στην εκπομπή του Alpha TV «Happy Day», ανέφερε ότι: «Έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό αυτό. Όταν έφυγα από την εκπομπή της Σπυροπούλου και δεν έχει να κάνει με την Κωνσταντίνα… Οι φίλοι μας είναι στην προσωπική μας ζωή και όχι στα social media. Στην οθόνη του κινητού μας και στα social είναι τι θέλουμε να βλέπουμε».

Δείτε το βίντεο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H αντίδραση του Φίλιππου Βαρβέρη στο επίμαχο βίντεο!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - αποκλειστικό: Η μεγάλη κοροϊδία που την έκανε να... ελπίζει!

Μεγάλη κοροϊδία βίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ως ένα σημείο την έκανε να ελπίζει σε κάτι αλλά... όταν "ξύπνησε" ποιος την είδε και δε τη φοβήθηκε!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αποκαλύπτουν πως ένα τηλεφώνημα ήρθε και τάραξε τη ζωή της παρουσιάστριας πριν από λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ έχει λήξει τη συμφωνία της με τον ΣΚΑΙ και όπως σας έχω γράψει πρώτη στο Vanda's δεν θα αναλάβει και φέτος την παρουσίαση του My Style Rocks, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ιθύνοντα του καναλιού του Φαλήρου ο οποίος της ζήτησε να κάνουν μια συνάντηση!

Άνθρωπος πολύ κοντινός της που ενημερώθηκε κατευθείαν γι αυτό το τηλεφώνημα από την ίδια την παρουσιάστρια μου μετέφερε τις σκέψεις της! "Στην αρχή παραξενεύτηκε πολύ αλλά χάρηκε κιόλας γιατί τα επαγγελματικά της είναι μετέωρα και είπε το μεγάλο ναι! Αλλά μετά από λίγες ώρες μου εκμυστηρεύτηκε πως έχει αμφιβολίες γι αυτό το ραντεβού και το θεωρεί κοροϊδία και... αστική ευγένεια! Όταν έληξε το συμβόλαιο με τον Ατζούν ήταν ξεκάθαρο πως έληξε και η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Γιατί να την καλέσουν τώρα; Ωστόσο θα πάει! Το ραντεβού θα την εβδομάδα μετά το Πάσχα και θα δούμε... Πάντως είναι αγχωμένη, δεν ξέρει πως θα το διαχειριστεί, ακόμα!"

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Η αλήθεια είναι πως πηγές μου μέσα από το κανάλι αναφέρουν πως οι ιθύνοντες δεν έχουν καμία βλέψη να συνεργαστούν με την παρουσιάστρια! Το γιατί ζήτησαν ραντεβού παραμένει και σε μένα μέχρι στιγμής άγνωστο αλλά... θα μάθω, όπως μαθαίνω τα πάντα και θα σας πω τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, στο Vanda's blog!

Κρατάτε, όμως... μυστικό;