ALPHA tv: Σε "τραγική" θέση γνωστός παρουσιαστής! Τι συνέβη;

Ποια η κατάσταση;

ALPHA tv: Σε

Σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται σε αρκετά "τραγική" θέση στο κανάλι ALPHA TV!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Δυστυχώς το πρωινό ραβασάκι που φτάνει κάθε μέρα στα κανάλια, σήμερα για τον Χρήστο Φερεντίνο δεν μοίρασε χαμόγελα!

Όταν λέμε ραβασάκι αναφερόμαστε στα νούμερα τηλεθέασης που για την Πέμπτη 18/4 έδειξαν πως ο παρουσιαστής και το Deal έκανε τα χειρότερα νούμερα της φετινής σεζόν!

Συγκεκριμένα 14,9 σημείωσε ο Φερεντίνος που συνήθως έφτανε το 20 και βάλε και τα τέταρτά του ήταν... χαμηλά:

8,5

13,7

18,5

18,7

Η Μαρία Μπεκατώρου πάλι που βρίσκεται απέναντί του, στον ΑΝΤ1, έκανε εξαιρετικά ποσοστά αφού έφτασε το 23,4 και τα τέταρτα ήταν αρκετά ψηλά:

20,7

25,5

24,5

23

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Το Vandas blog είναι παντού και τώρα έχω αποκλειστικό φωτιά για τον Χρήστο Φερεντίνο και τα επόμενα σχέδια του μετά το κόψιμο του Deal στον ALPHA!

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι!

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για... νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Τα επόμενα βήματα του Χρήστου Φερεντίνου μετά το κόψιμο του DEAL!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως... ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους...