Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ψωνίζουν για το μωράκι τους!

Οι πρώτες αγορές ξεκίνησαν!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ψωνίζουν για το μωράκι τους!

Το πρώτο τους παιδάκι περιμένουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Μπορεί να η τραγουδίστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν οι αγορές για τα έπιπλα του παιδικούς δωματίου.

Μάλιστα, ήδη ξέρουν το φύλο του μωρού. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα έπιπλα που κοίταζαν μέχρι να αποφασίσουν τι θα πάρουν και πως θα το διακοσμήσουν.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και σε περίπου 6 μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Ελένη Χατζίδου: Μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της! «Πέρασα πολύ δύσκολα...» (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και το πόσο δύσκολα πέρασε στις αρχές, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του Alpha TV.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

«Έχω άγχος στο να πάνε όλα καλά. Δεν είμαι τρελή και παλαβή να σκέφτομαι όλη την ώρα πως κάτι μπορεί να συμβεί. Έχει 2-3 μέρες που άρχισα να νιώθω το μωρό. Είναι φοβερό γιατί όσο και να ακούς από άλλους, αν δεν το περάσεις εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα στους πρώτους μήνες. Πολλές ναυτίες. Ήμουν στο σπίτι κλεισμένη για δυο μήνες. Είχα θεματάκια και ακόμη έχω. Όχι τόσο έντονες οι ναυτίες και οι αναγούλες, αλλά δεν είναι σαν να μην καταλαβαίνω τίποτα. Είμαι με τις ώρες μου. Η όρεξή μου σταδιακά ανοίγει περισσότερο», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου: Άρχισαν οι πρώτες λιγούρες! Τι έτρεχε να της βρεις μέσα στο βράδυ ο Ετεοκλής;

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της και περιμένει με ανυπομονησία τον καρπό του έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου. Οι λιγούρες άρχισαν και ο σύντροφός της "τρέχει" να της βρει ότι ζητήσει.

Χθες το βράδυ, τι απόλαυσε η τραγουδίστρια;

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τον χυμό που απόλαυσε, γεμάτο βιταμίνες.

«Smoothie από μισή μπανάνα, πράσινο μήλο, καρότο. Και μου πήρε ο καλός μου από το φαρμακείο τζίντζερ σε σταγόνες και γάλα! Είναι τέλειο», έγραψε.

undefined

Ελένη Χατζίδου: Πώς ευχήθηκε στον σύντροφό της για τη γιορτή του;

Η Ελένη Χατζίδου ευχήθηκε με έναν πολύ γλυκό τρόπο στον σύντροφό της για την ονομαστική του εορτή!

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας για τον Ετεοκλή Παύλου.

«Χρόνια σου πολλά άντρα μου με το υπέροχο όνομα που σίγουρα δεν ήταν τυχαίο που στο δώσανε. Σε λατρεύω Ετεοκλή», ήταν το μήνυμα της Χατζίδου στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Δείτε την

Ελένη Χατζίδου: Πώς ευχήθηκε στον σύντροφό της για τη γιορτή του!