Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δύσκολες ώρες για την "βασίλισσα της πίστας"!

Τι συνέβη;

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δύσκολες ώρες για την

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η βασίλισσα της πίστας, Ζωζώ Σαπουντζάκη σύμφωνα με πληροφορίες.

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το σημερινό εξώφυλλο της Espresso ένα περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο σπίτι της και την "διέλυσε".

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια είδε τα όνειρά της να γίνονται στάχτες...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δύσκολες ώρες για την 'βασίλισσα της πίστας'!

Σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο της βίλας, που είχε μείνει αλώβητο από τη φωτιά, η Ζωζώ είχε συγκεντρώσει προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στο διαμέρισμά της, στου Μακρυγιάννη.

Οι διαρρήκτες, που δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία της, αλλά ούτε και τα απανωτά δράματα που έζησε η καλλιτέχνιδα με την απώλεια αγαπημένων της προσώπων και την καταστροφή του «παλατιού» της, έσπασαν την πόρτα, μπήκαν μέσα, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, και στην κυριολεξία το άδειασαν. Δεν άφησαν τίποτα…

«Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» επιβεβαίωσε στην «Espresso» η σπουδαία αρτίστα φανερά απογοητευμένη και προσθέτει: «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου, το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω, είναι λίγο για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου» αναφέρει, θυμίζοντάς μας γιατί όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για παγκόσμιο φαινόμενο ανεξάντλητης ζωντάνιας, θετικής σκέψης, αλλά και ταλέντου και χαράς!

Η Ζωζώ είχε προλάβει να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου της, έπιπλα και ρούχα που γλίτωσαν από την καταστροφική μανία της πύρινης λαίλαπας που πέρασε πέρυσι το καλοκαίρι πάνω από θρυλικό «παλάτι» της Κινέττας, στο διαμέρισμά της στην Αθήνα, ωστόσο μετά το σοκ που υπέστη δεν είναι σε θέση να θυμάται τι ακριβώς της αφαίρεσαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το κατεστραμμένο της σπίτι. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή, εδώ και κάμποσο καιρό, περιπολούν εταιρίες security, ύστερα από ανάλογα «χτυπήματα», ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το κακό!

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζωζώ βιώνει μια δύσκολη στιγμή...

Τραγωδία για την Ζωζώ Σαπουντζάκη! «Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν δύσκολα γιατί...»

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα espresso, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και συγκίνησε τους πάντες!

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως θα περάσει τις φετινές γιορτές, μετά την φωτιά που έκαψε το σπίτι της στη Κινέτα και κατέστρεψε ολοσχερώς τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

«Τα υλικά αγαθά δεν έχουν πλέον καμία σημασία για μένα. Από τη στιγμή που είδα τόσους ανθρώπους να καίγονται στη φωτιά στο Μάτι, είπα τέρμα. Βλέπω αλλιώς τη ζωή. Σαφώς και τίποτα δεν είναι ίδιο πια για μένα. Και αυτά τα Χριστούγεννα δεν είναι ίδια με όσα πέρασα τα προηγούμενα χρόνια. Όσα έφτιαξα με τόσους κόπους δεν μπορούν δυστυχώς να ξαναφτιαχτούν. Θέλω, λοιπόν να είμαι καλά εγώ και οι άνθρωποί μου. Για μένα η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Θέλω να είναι δίπλα μου άνθρωποι που με αγαπούν και τους αγαπώ. Θα τα περάσω, λοιπόν, πολύ ήρεμα. Χρειάζομαι αυτή την ηρεμία και περισυλλογή» ανέφερε η ίδια!

Πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Πολύ δύσκολες ώρες για την Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Η «βασίλισσα της νύχτας» εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα θρηνεί για τον θάνατο της αδερφής της, Βάσως, η οποία υπήρξε καλλιτεχνικό της ταίρι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso!

Η κηδεία της Βάσως Μπράτσου τελέστηκε την Τετάρτη στο νεκροταφείο Παπάγου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα τελευταία χρόνια, η αδερφή της Ζωζώς Σαπουντζάκη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό.

Η Βάσω ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Σαπουντζάκη, καθώς πρώτος ήταν ο Θεόδωρος, που έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια από τη ζωή και τρίτη η Ζωζώ. Οι δύο αδερφές είχαν τα ίδια καλλιτεχνικά χαρίσματα, αφού σύμφωνα με όσα κατά καιρούς είχε δηλώσει η showwoman χόρευαν και τραγουδούσαν το ίδιο καλά.