Ράδιο Αρβύλα: Πασίγνωστος Έλληνας τους άδειασε δημόσια! «Ο Θεός θα τους κρίνει....»

Τους στόλισε χωρίς έλεος!

Ράδιο Αρβύλα: Πασίγνωστος Έλληνας τους άδειασε δημόσια! «Ο Θεός θα τους κρίνει....»

Πασίγνωστος Έλληνας ούτε λίγο, ούτε πολύ άδειασε δημόσια τους Ράδιο Αρβύλα! «Ο Θεός θα τους κρίνει», τόνισε και.... τους δίκασε κανονικά!


Ο ίδιος, έδωσε συνέντευξη στην Espresso και τα όσα είπε αν μη τι άλλο θα συζητηθούν! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για τον Πέτρο Γαιτάνο, που έπεσε και αυτός θύμα της σάτιράς τους, με αφορμή την περιβόητη διαφήμιση των Jumbo! Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Οι Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο, σου άσκησαν έντονη κριτική για το σποτ. Το διακωμώδησαν με αιχμηρό τρόπο. Δεν σε ενόχλησε;


Αυτή είναι η δουλειά των εκπομπών αυτών. Να κάνουν πλάκα και να γελάνε.

Ο Πέτρος Γαιτάνος

Στο βιντεάκι που ετοίμασαν οι Ράδιο Αρβύλα, μετά την προβολή της διαφήμισης, σε έδειχναν να μιλάς με τον Θεό και να κανονίζετε μαζί την αμοιβή για την διαφήμιση. Αυτό δεν συνιστά προσβολή στα Θεία;


Η αλήθεια είναι πως επειδή η κοινωνία μας ζει μέσα στον χαβαλέ, δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά. Ο καθένας αξιώνεται ή απαξιώνεται απέναντι στο άξιο ανάλογα με τις διαθέσεις και το είναι του. Για εμένα αυτό είναι σημαντικό. Άλλωστε, όλοι στον Θεό απολογούμαστε.

Θρίλερ με Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα! Η απόφαση του ΣΚΑΙ και η δυσαρέσκεια του Κανάκη!

Θρίλερ επικρατούσε στον ΣΚΑΙ τις τελευταίες ημέρες με το Βινύλιο και τους Ράδιο Αρβύλα αλλά η απόφαση πάρθηκε και η δυσαρέσκεια του Αντώνη Κανάκη είναι μεγάλη!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και του Vanda's blog τα δυο αυτά project θα "παγώσουν"! Ο λόγος;

Το κανάλι αποφάσισε να τα σταματήσει για λίγο καιρό λόγω Πάσχα, φυσικά, αλλά το πρόβλημα βρέθηκε αλλού!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επέμειναν στο να κρατήσουν στον αέρα τα δυο αυτά projects την Μεγάλή Εβδομάδα κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να περνάνε αυτές τις ημέρες με την οικογένειά τους και μακριά από τα κανάλια!

Φέτος, όμως, όπως αποφασίστηκε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα πάρουν ρεπό την εβδομάδα ακριβώς μετά το Πάσχα!

Δηλαδή το Βινύλιο και οι Ράδιο Αβρύλα θα βγουν αέρα την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη και δεν θα προβληθούν την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα επιστρέφοντας δυναμικά στους δέκτες του ΣΚΑΙ στις 6 Μαίου, ημέρα Δευτέρα...