Κώστας Ευριπιώτης: Η καταβεβλημένη εικόνα του μέσα από το νοσοκομείο!

Η ανακοίνωση των γιων του, για την υγεία και η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο!

Κώστας Ευριπιώτης: Η καταβεβλημένη εικόνα του μέσα από το νοσοκομείο!

Ιδιαίτερα καταβεβλημένη είναι η εικόνα του γνωστού Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Ευρυπιώτη!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα! Διαβάστε παρακάτω...

Το στενό του περιβάλλον αναφέρει πως η κατάστασή του επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου», όπου και νοσηλεύεται.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της....


Από το πλευρό του δεν φεύγουν ούτε τα παιδιά του, τα οποία, το πρωί της Δευτέρας, τα παιδιά του έγραψαν ένα μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook και ευχαρίστησαν για τη στήριξη.


Πιο συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».
Δείτε την ανάρτηση αλλά και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο:

Η ανακοίνωση για την υγεία του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη

Η φωτογραφία του ηθοποιού, Κώστα Ευριπιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Λύγισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η συγκινητική επίσκεψη στο νοσοκομείο στον Κώστα Ευριπιώτη!

Δύσκολες ώρες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία "λύγισε" κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στον καλό της φίλο Κώστα Ευριπιώτη!

Το πρωινό της προηγούμενης Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η παρουσιάστρια, έπρεπε να σφίξει τα δόντια, αν συγκρατήσει τα δάκρυά της, να κρύψει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά το άγχος της για το πως θα αντικρύσει τον Κώστα Ευριπιώτη.

undefined

Ο ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο, ανεβαίνει το δικό του "γολγοθά"...

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, που τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι, από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία! Στους διαδρόμους του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, εκείνη τον επισκέφτηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια!

Μετά τις αγκαλιές και τα λόγια συμπαράστασης, η Ζήνα, του σφίγγει το χέρι και του λέει: " Κωστή μου, θα ξανά έρθω! Πολύ σύντομα μάλιστα!"