Κώστας Ευριπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό!

Κώστας Ευριπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο! Δίνει μάχη για τη ζωή του!

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο και η φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού σοκάρει, δίνοντας μάχη για τη ζωή του!

Μακάρι ο ηθοποιός να βγει νικητής. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει μάχη με τον καρκίνο και η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο συγκλονίζει.

Η αγαπημένος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή του και όπως ενημερώνει μέσω του Facebook ο Αντρέας Κουβελογιάννης, πατέρας της δημοσιογράφου Ντέσσυς Κουβελογιάννη, η κατάστασή του επιδεινώνεται.

Κώστας Ευρυπιώτης: Σοκάρει η εικόνα του ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο!

Ο Ευρωπιώτης νοσηλεύεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» και στο πλάι του βρίσκεται καθημερινά η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, η οποία μοιάζει σκιά του εαυτό τους από την ταλαιπωρία και μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι και φέρεται να λέει: «Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με άλλα θέματα, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου!».

Η επάρατος ασθένεια χτύπησε τον πρωταγωνιστή που μάχεται πλέον με όλα τα μέσα, έχοντας πολύτιμο σύμμαχό του τη Λίλιαν, ενώ από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους και τον φροντίζουν με βάρδιες, ελπίζοντας με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

Aκόμη μία φωτογραφία του Ευριπιώτη μέσα από το νοσοκομείο είχε συγκινήσει.

Κώστας Ευριπιώτης: Δίνει μάχη για την ζωή του! Άσχημες οι εξελίξεις για την υγεία του

Πολύ άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Κώστα Ευριπιώτη, που δίνει μάχη για την ζωή του στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife πλάι του σε καθημερινή βάση είναι η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

«Μένει τα περισσότερα βράδια στο διπλανό κρεβάτι από το δικό του και δεν θέλει να προβεί σε καμία δήλωση, σεβόμενη την κατάσταση», αναφέρουν πηγές της εφημερίδας για τον ηθοποιό.

Κώστας Ευριπιώτης: Δίνει μάχη για την ζωή του! Άσχημες οι εξελίξεις για την υγεία του

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους.

Λύγισε η Ζήνα Κουτσελίνη! Η συγκινητική επίσκεψη στο νοσοκομείο στον Κώστα Ευριπιώτη!

Δύσκολες ώρες για τη Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία "λύγισε" κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στον καλό της φίλο Κώστα Ευριπιώτη!

Το πρωινό της προηγούμενης Τετάρτης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η παρουσιάστρια, έπρεπε να σφίξει τα δόντια, αν συγκρατήσει τα δάκρυά της, να κρύψει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά το άγχος της για το πως θα αντικρύσει τον Κώστα Ευριπιώτη.

Ο ηθοποιός, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους φίλους της, ο οποίος από τον περασμένο Μάιο, ανεβαίνει το δικό του "γολγοθά"...

Η περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, που τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι, από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία! Στους διαδρόμους του Σπηλιοπούλειου Ιδρύματος, εκείνη τον επισκέφτηκε με ένα μπουκέτο λουλούδια!

Μετά τις αγκαλιές και τα λόγια συμπαράστασης, η Ζήνα, του σφίγγει το χέρι και του λέει: " Κωστή μου, θα ξανά έρθω! Πολύ σύντομα μάλιστα!"