Νίκος Κοκλώνης - Βίκυ Κάβουρα: Παντρεύονται το καλοκαίρι; «Ό,τι πει το μωρό μου...»

Έσκασε... βόμβα!

Νίκος Κοκλώνης - Βίκυ Κάβουρα: Παντρεύονται το καλοκαίρι; «Ό,τι πει το μωρό μου...»

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα είπαν να... παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι, με μίλησαν με λόγια αγάπης στο instagram!

Πώς συνέβη αυτό; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Κάβουρα είναι μαζί; Είναι μαζί στην τηλεόραση, όχι όμως και στη ζωή παρά το γεγονός ότι έκαναν δημόσιες δηλώσεις για τον γάμο τους!

Συγκεκριμένα σε μία φωτογραφία που ανέβασε ο παρουσιαστής στο instagram η Βίκυ Κάβουρα του έγραψε «Άντρα μου» και εκείνος απάντησε χιουμοριστικά: «μωρο μουυ το αλλο Πάσχα εύχομαι να παντρευτούμε», με την ηθοποιό να συνεχίζει λέγοντας: «Πάσχα δεν γίνονται γάμοι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι για να κάνουμε κ beach party μετά τον γάμο» και ο Κοκλώνης κλείνοντας έγραψε: «ό,τι πει το μωρό μου».

Ιδού τα επίμαχα σχόλια!

Σάλος είχε γίνει με τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της Βίκυς Κάβουρα με τον Σάββα Γκέντσογλου. Τι είχε πει η ηθοποιός;

Νίκος Κοκλώνης: Απίστευτη αποκάλυψη! Ποια καλεσμένη έκανε χρυσή για να πάει στην εκπομπή του;

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ποια καλεσμένη του έκανε κυριολεκτικά χρυσή!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του “It’s Show Time” και αποκάλυψε σε ποια έδωσε τα περισσότερα χρήματα για να τον τιμήσει με την παρουσία της στο Open tv!

«Το μεγαλύτερο ποσό για καλεσμένο, ήταν αυτό για την Pamela Anderson, για αυτό αν δεις την πρεμιέρα, λέω όλη την ώρα για τα προϊόντα της εκπομπής.

Η Pamela, στοίχισε πολλά… εξαψήφιο ποσό!

Η Caitlyn, πάρα πολύ λιγότερα, της είχαμε έναν κομμωτή μία μακιγιέζ είχε τα μασάζ την συνοδεία της, για την ίδια στην ουσία τίποτα.

Μία εκ των επόμενων καλεσμένων μου, θα είναι η Mariah Carey…», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. Φυσικά, η Mariah είναι μόνο η αρχή αφού ο επιτυχημένος παρουσιαστής ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις που θα συζητηθούν! Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε: