Μέγκαν Μαρκλ: Η ηχηρή απουσία από την εκκλησία για την Πασχαλινή Λειτουργία! Γιατί δεν πήγε;

Δεν βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ: Η ηχηρή απουσία από την εκκλησία για την Πασχαλινή Λειτουργία! Γιατί δεν πήγε;

Η Μέγκαν Μαρκλ απουσίασε από την Πασχαλινή Θεία Λειτουργία και δεν βρέθηκε μαζί με τη βασιλική οικογένεια!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Την Κυριακή τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πήγαν στην εκκλησία για την πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι St.George στο Windsor τιμώντας ταυτόχρονα και τη βασίλισσα που γιόρτασε τα 93α γενέθλιά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο απουσίαζε και ο λόγος είναι πως η Δούκισσα του Σάσεξ περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει!

Meghan Markle: Σπάει ξανά το πρωτόκολλο! Γιατί δεν θα ποζάρει έξω από το μαιευτήριο μετά τη γέννα;

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα κίνησή της που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Έξαλλος ο Τύπος!

Μια νέα κίνηση έκανε η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ, και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον βρετανικό Τύπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δούκισσα του Sussex έχει ήδη γεννήσει και το γεγονός πως δεν δείχνουν το μωρό έχει φέρει πολύ άσχημα σχόλια στον βρετανικό Τύπο.

Φυσικά, αυτή η ανακοίνωση που βγήκε τότε για τη μη δημοσιοποίηση της γέννας, δεν άρεσε καθόλου στα tabloids, τα οποία και την χαρακτήρισαν ως αιφνίδια απόκλιση από το πρωτόκολλο, το οποίο έχει μια συγκεκριμένη πορεία τα τελευταία 40 χρόνια.

«Το να κρατούν το έθνος στο σκοτάδι, ακόμα και μετά τη γέννα, δεν κολακεύει καθόλου το βασιλικό ζευγάρι. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τη ζωή αυτών που χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους φόρους του. Ή το αποδέχεστε αυτό ή γίνεστε απλοί πολίτες. Και τα δύο δεν γίνεται, δείξτε μας επιτέλους το μωρό», ανέφερε η Sun στο δημοσίευμα της!

«Ο Harry ήταν ο καλύτερος απ' όλους. Τον συναντούσαμε στην pub και μιλούσαμε για τα πάντα και ήταν ανοιχτός και ειλικρινής γιατί ήξερε ότι αυτά δεν ήταν για δημοσίευση. Τώρα, ούτε "καλημέρα". Τίποτα. Σα να μην υπάρχουμε», συνεχίζει το δημοσίευμα!

Η DailyMail επίσης, δεν χαρίστηκε με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία Harry-Oprah Winfrey, με ένα από τα δημοσιεύματά της να αναφέρει: «Ενώ ένα καινούριο μωρό αποτελεί ένα βαθιά προσωπικό και ιδιωτικό γεγονός, ένα βασιλικό μωρό αποτελεί επίσης τοτέμ εθνικού εορτασμού, βρετανικής χαράς. Τι νόημα έχει να έχουμε βασιλική οικογένεια, αν δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο; Μερικές μέρες μετά το γεγονός, δεν θα είναι το ίδιο. Απλά δεν θα είναι... Ποιος ξέρει, ίσως έδωσαν τα αποκλειστικά δικαιώματα της "πρώτης ματιάς στο μωρό" στην Oprah. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο γι' αυτούς. Ούτε και γι' αυτήν βέβαια».

Αξιοσημείωτο είναι, ότι η μητέρα της Μέγκαν έχει φτάσει εδώ και μέρες στο παλάτι...

Δείτε το σχετικό βίντεο: