Τανιμανίδη; Αυτό το κορμί από πού το «ψώνισες»; Φέτες ή... photoshop;

Αποκάλυψη τώρα! Η αλήθεια στην φόρα!

Τανιμανίδη; Αυτό το κορμί από πού το «ψώνισες»; Φέτες ή... photoshop;

Bρε Σάκη Τανιμανίδη μας, αυτό το κορμί από που το ψώνισες; Είσαι τελικά τόσο φέτες όσο φαίνεσαι ή έπαιξε κάποιο photoshop;


Η φετινή σεζόν βρίσκει τον Σάκη Τανιμανίδη ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αφού το Survivor στον ΣΚΑΙ καλά κρατεί! Διαβάστε παρακάτω....


Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, όταν απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θα αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του στη γυμναστική, αφού έχει κορμί σπαθί και πρέπει να το διατηρεί!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε τη νέα του φωτογραφία με μαγιό, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί το κορμί του, γυμνάζοντας όλα τα μέρη του σώματός του.

«Ώρα για κολύμπι! Μου αρέσει να αλλάζω την γυμναστική μου...γυμναστήριο-κολύμπι-τρέξιμο-crossfit-μπάσκετ κτλ βοηθάει τους μυς ώστε να μην συνηθίζουν, αλλά ακόμα περισσότερο βοηθάει το μυαλό μου για να μην βαριέμαι!» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης. Δείτε την σχετική ανάρτηση.... αλλά και 15 πράγματα που δεν ήξερες για τον παρουσιαστή! Ειδικά με το 5ο... θα παραμιλάς!

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης με μαγιό

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Είναι νέος, πολύ ωραίος και επιτυχημένος παρουσιαστής! Αυτά, κανείς δεν μπορεί να τα αρνηθεί για τον Σάκη Τανιμανίδη!


Όμως, εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά!


Ο παρουσιαστής του Survivor που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και εμείς στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες!


Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100.


Στις επίμαχες φωτογραφίες λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται με τελείως διαφορετική μύτη για άγνωστους λόγους! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει πλαστικές,ενώ άλλοι ότι απλά ο Σάκης με τα χρόνια, όπως και πολλοί άντρες άλλωστε, έχουν αλλάξει και έχουν ομορφύνει!

Εμείς, κοιτάζοντας τες παρατηρήσαμε μία εμφανή διαφορά στο πρόσωπο του, που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο είμαστε ακόμα σε έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικέςΟ Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές

Σάκης Τανιμανίδης: Το αληθινό του επάγγελμα και γιατί δεν μιλάει ποτέ για αυτό...

Είναι μία αποκάλυψη για το επάγγελμα του Σάκη Τανιμανίδη από το site μας, το Youweekly.gr, που θα σας εκπλήξει.

Είναι στοιχεία για την προσωπική ζωή του γνωστού παρουσιαστή, που ακόμα και ο ίδιος σχεδόν ποτέ δεν μιλάει για αυτά!

Θα σας πούμε λοιπόν το αληθινό επάγγελμα του Σάκη Τανιμανίδη! Την αγάπη του για τις σπουδές και φυσικά τα χρόνια στην Αμερική...

Ο παρουσιαστής γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις ολυμπιακές αερογραμμές.

Έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και τη Κασσιανή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη κολύμβηση, το τένις και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές του έκανε και κάποιες μικροδουλειές για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα.

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστόνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο Babson College. Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο IE (Instituto de Empresa).

Τανιμανίδης - Μαυρίδης: Αποκάλυψη για το ποιος λέει ψέματα για το World Party!

Αποκάλυψη βόμβα! Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης! Ποιος λέει ψέματα για το World Party!

Οι αποκαλύψεις που θα σας κάνω σήμερα στο blog μου το Vanda's στο Youweekly.gr θα σας αφήσουν άφωνους!

Ε ναι λοιπόν μετά απ’ όλα αυτά που άκουσα από Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Μαυρίδη θα σας πω ποιος ακριβώς λέει αλήθεια και ποιος ακριβώς, λέει ψέματα!

Θα μου πείτε, πως το ξέρω; Το ξέρω διότι όταν ξεκίνησε το World Party μου αποκάλυψε πηγή μου, πασίγνωστος δημοσιογράφος, ποιος από τους δυο τον πήρε τηλέφωνο για συμβουλές ως παραγωγός της εκπομπής και ως εμπνευστής της ιδέας!!!

Όλα αυτά σε ανύποπτη στιγμή και πριν ξεκινήσει η εκπομπή WORLD PARTY ούτε καν στην ΕΡΤ3!

Πάμε να δούμε τα πράγματα την αρχή...

Την αρχή, το κουβάρι ξετύλιξε ,ο Γιώργος Μαυρίδης μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και «καρφώνοντάς» κυριολεκτικά το Σάκη Τανιμανίδη ότι στην πραγματικότητα του «έκλεψε» την ιδέα και την δουλειά , για το World Party!

Στη συνέχεια έρχεται ο Σάκης Τανιμανίδης και απαντάει με το δικό του τρόπο και αδειάζει τον πρώην φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Μαυρίδη!

Εμείς στο Youweekly.gr γράψαμε τον αληθινό λόγο που σκοτώθηκαν και όλο το παρασκήνιο της κόντρας:

Σάκης Τανιμανιδης: Αυτός είναι ο λόγος που «σκοτώθηκε» με τον Μαυρίδη! Να γιατί του τα έχωσε ο «τατουατζής» στην Μελέτη (Βίντεο)


Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Ποιος λέει ψέμματα, ο Γιώργος Μαυρίδης ή ο Σάκης Τανιμανίδης;

Πριν, λοιπόν, ξεκινήσει καν το format του World party ο Σάκης Τανιμανίδης πλησιάζει γνωστό δημοσιογράφο που έκανε παλαιότερα ταξιδιωτικές εκπομπές για να μιλήσουν για την ιδέα του και πως την βλέπει...

Τότε ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εντελώς άγνωστος. Δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και δεν υπήρχε ούτε καν σαν υποψία η εκπομπή World Party!

Η επαφή είχε ως εξής... Ο Σάκης παίρνει τηλέφωνο τον παρουσιαστή δημοσιογράφο και του λέει...

Σάκης Τανιμανίδης: «Καλησπέρα σας είμαι ο Σάκης Τανιμανίδης είμαι από Θεσσαλονίκη και είμαι θαυμαστής της εκπομπής σας! Θα ήθελα να σας απασχολήσω για λίγα λεπτά για να σας πω για μία ιδέα μου, που έχει να κάνει με ταξιδιωτική εκπομπή η οποία θα παίξει σε κανάλι της Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να μου μεταφέρετε την εμπειρία σας προκειμένου να μην κάνω λάθη»

Τόσο απλά... Τόσο αυθόρμητα... Τόσο αληθινά!

Το τηλέφωνο έγινε όταν ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ήταν σε ταξίδι πρωτοχρονιάς στο Σεν Μόριτζ. Η απάντηση ήταν η εξής:

«Ευχαρίστως να σας βοηθήσω, αλλά τώρα είμαι σε ταξίδι με την οικογένεια μου, να τα πούμε μόλις γυρίσω στο γραφείο την ερχόμενη εβδομάδα»

Πράγματι, το τηλεφωνικό ραντεβού έγινε. Και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέπτυξε όλο το σχεδιασμό της εκπομπής, ανέφερε τον τίτλο της και την ιδέα του format, ότι στην πραγματικότητα ήταν μια εκπομπή χαράς και διασκέδασης νεανικού περιεχομένου.

Στη συζήτηση που έγινε ο δημοσιογράφος του ανέφερε τα προβλήματα και πως θα μπορούσε να τα ξεπεράσει όπως και του έδωσε πρακτικές συμβουλές για το πως πρέπει να στήνεται η εκπομπή πριν η ομάδα φτάσει στον προορισμό. Η κουβέντα κράτησε σχεδόν μισή ώρα!

Η πηγή μου, ο γνωστός δημοσιογράφος, μου ανέφερε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είχε πραγματικό πάθος και τρελά με την συγκεκριμένη εκπομπή.

Από την πρώτη στιγμή μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος ότι κατάλαβε πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν η ψυχή η οργάνωση και ο χρηματοδότης της ιστορίας του World Party!

Τώρα θα σας αποκαλύψω εγώ ποιος είναι ο ρόλος του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή!

Ο ρόλος του ήταν αυτό που βλέπατε, δηλαδή, ουσιαστικά, ένας συμπρωταγωνιστής!

Ερώτημα: Θα μπορούσε να γίνει εκπομπή χωρίς το Σάκη Τανιμανίδη; Ποτέ! Γιατί;

Διότι πολύ απλά όλη την εκπομπή την έφτιαχνε ο Σάκης Τανιμανίδης! Ήταν αυτός που έκανε τις συνεννοήσεις με χορηγούς και κανάλια, ήταν αυτός που έτρεχε όλο το project, ήταν αυτός που ήταν στο μοντάζ! Γενικά ήταν ο άνθρωπος που ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπος που ήξερε γράμματα και ξένες γλώσσες. Ήταν η ψυχή και το όραμα της εκπομπής!

Βεβαίως ήταν και το επιχειρηματικό πνεύμα διότι κατοχύρωσε τον τίτλο στο όνομα του, πριν καν αυτός ο τίτλος γίνει οποιαδήποτε εκπομπή!

Συμπέρασμα ο Σάκης Τανιμανίδης λέει αλήθεια! Ο Γιώργος Μαυρίδης δεν θα πω ότι λέει ψέματα γιατί θα ήταν προσβλητικό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι λέει μία δική του αλήθεια την οποία ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, ότι είναι μόνο στο μυαλό του!

Τώρα θα μου πείτε γιατί βγήκε να τα πει αυτά τα πράγματα σ’ αυτό το χρονικό περιθώριο; Πολύ απλά ο Γιώργος Μαυρίδης είναι στα αζήτητα της τηλεόρασης μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε μπροστά στο γυαλί!

Κάπως έπρεπε να ξαναφανεί και να ξανασυζητηθεί...

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή θέματος!