ΣΚΑΙ - Αντώνης Κανάκης: Ξέφυγε το παλικάρι με το Ράδιο Αρβύλα! «Ξέσκισε» το κανάλι!

Εκτινάχθηκε ο Αντώνης!

ΣΚΑΙ - Αντώνης Κανάκης: Ξέφυγε το παλικάρι με το Ράδιο Αρβύλα! «Ξέσκισε» το κανάλι!

Τι έκανε ο Αντώνης Κανάκης στον ΣΚΑΙ; Ξέφυγε κανονικά το παλικάρι με το Ράδιο Αρβύλα και ξέσκισε το κανάλι!

Στην χθεσινή... μαύρη μέρα για τον ΣΚΑΙ, ο Αντώνης έκανε την διαφορά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος, χτύπησε τα καλύτερα νούμερα με 22,2 και το Ράδιο Αρβύλα ήρθε πρώτο στην κατηγορία του! Μάλιστα ο Αντώνης και η παρέα του έκαναν τα καλύτερα νούμερα της ημέρας σε σχέση με όλο το σταθμό.... Πανηγύρια κοινώς στο Φάληρο μιας και ο Αντώνης Κανάκης αποδείχθηκε σωτήρας στα νούμερα της AGB! Πότε όμως άδειασε το κανάλι; Σας το είχαμε γράψει!

Τα τέταρτα τηλεθέασης αναλυτικά:

16,1 (Αμέσως πριν πέσουν οι τίτλοι έναρξης)

13.1

18.1

19.1

23

25

27.3

27.2

24.8

22.1

Θρίλερ με Βινύλιο και Ράδιο Αρβύλα! Η απόφαση του ΣΚΑΙ και η δυσαρέσκεια του Κανάκη!

Θρίλερ επικρατούσε στον ΣΚΑΙ τις τελευταίες ημέρες με το Βινύλιο και τους Ράδιο Αρβύλα αλλά η απόφαση πάρθηκε και η δυσαρέσκεια του Αντώνη Κανάκη είναι μεγάλη!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr και του Vanda's blog τα δυο αυτά project θα "παγώσουν"! Ο λόγος;

Το κανάλι αποφάσισε να τα σταματήσει για λίγο καιρό λόγω Πάσχα, φυσικά, αλλά το πρόβλημα βρέθηκε αλλού!

Όπως μου μετέφερε η πηγή μου οι ιθύνοντες του καναλιού επέμειναν στο να κρατήσουν στον αέρα τα δυο αυτά projects την Μεγάλή Εβδομάδα κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του, οι οποίοι είχαν συνηθίσει να περνάνε αυτές τις ημέρες με την οικογένειά τους και μακριά από τα κανάλια!

Φέτος, όμως, όπως αποφασίστηκε και σας μεταφέρω αποκλειστικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα πάρουν ρεπό την εβδομάδα ακριβώς μετά το Πάσχα!

Δηλαδή το Βινύλιο και οι Ράδιο Αβρύλα θα βγουν αέρα την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη και δεν θα προβληθούν την Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα επιστρέφοντας δυναμικά στους δέκτες του ΣΚΑΙ στις 6 Μαίου, ημέρα Δευτέρα...