Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό! Το δημόσιο άδειασμα στον Γιάννη Μπέζο!

Κάγκελο η Σκορδά με όσα άκουγε!

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας στο Πρωινό! Το δημόσιο άδειασμα στον Γιάννη Μπέζο!

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας, στον αέρα του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά όπου ήταν καλεσμένος! Ο ίδιος, προέβη και σε δημόσιο άδειασμα στον Γιάννη Μπέζο!

Με αφορμή την επιστροφή του Καφέ της Χαράς, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει η Ελένη Ράντου για το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με νέα επεισόδια! Διαβάστε παρακάτω....

Η Ελένη, τόνισε πως είναι ένας ρόλος που δεν θα μπορούσε να τον κάνει σήμερα, και ο Χάρης Ρώμας ξέσπασε ελαφρώς, ενώ δεν άφησε.... αστόλιστο και τον Γιάννη Μπέζο!

«Δεν ακούω την Ελένη! Δεν ακούω πια την Ελένη σε τίποτα! Την αγαπώ πάρα πολύ αλλά δεν την ακούω. Είμαστε επαγγελματίες σεναριογράφοι και δεν θα κάναμε το λάθος να παρουσιάσουμε τους ανθρώπους 20 χρόνια μετά χωρίς να έχουν υποστεί αλλαγές, όχι μόνο στην εικόνα αλλά και στον τρόπο που εκφέρουν τον λόγο τους. Ένας καλλιτέχνης που ξέρει να κάνει τη δουλειά του, αυτή την πρόκληση αντιμετωπίζει και με αυτόν τον τρόπο βγαίνει να κάνει ένα σίκουελ. Η Ελένη δεν είναι σεναριογράφος και δεν ξέρει να το κάνει. Επίσης. άκουσα και τον Γιάννη Μπέζο να λέει «εγώ δεν θέλω, μου θυμίζει…» κλπ. Πολύ καλά κάνει και δεν θέλει, εμείς κάνουμε το Καφέ με πολύ μεγάλη χαρά και το θεωρώ καινούριο προϊόν που πατάει σε πολύ καλά θεμέλια. Αυτό γίνεται παγκόσμια.» είπε ο ίδιος!

Όσο για το τι αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια; Ιδού:

«Καφέ της Χαράς»: Ο Χάρης Ρώμας μας αποκαλύπτει τι θα δούμε στα νέα επεισόδια!

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς! Αποκάλυψη τώρα...

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και η αποκάλυψη έγινε τώρα!

Ο λόγος για την κούκλα Φαίη Σκορδά, η οποία είχε καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα!

Ο ίδιος, μίλησε στο Πρωινό για τα νέα επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές! Μάλιστα πρότεινε στην Φαίη να κάνει guest και η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά! «Θα κάνω την Χαρά και δεν κάνω πλάκα...» είπε γελώντας! Δείτε το σχετικό βίντεο: