Σοκ! Πέθανε σε τροχαίο 28χρονος αθλητής!

Τον χτύπησε με το αμάξι του και τον άφησε αιμόφυρτο στον δρόμο!

Σοκ! Πέθανε σε τροχαίο 28χρονος αθλητής!

Ανείπωτη τραγωδία για 28χρονο αθλητή o οποίος πέθανε σε τροχαίο!

Ο αθλητής ήταν με φίλους του στο αυτοκίνητο, όταν μετά από διαμάχη με άλλον οδηγό, έγινε συμπλοκή. Διαβάστε παρακάτω...

Ο οδηγός του άλλου οχήματος έφυγε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα και χτυπώντας από πίσω στο κεφάλι τον 28χρονο, τον άφησε νεκρό επί τόπου!


Η αστυνομία αναζητά νυχθημερόν τον δράστη που στέρησε την ζωή στον πρωταθλητή του UFC, ο οποίος αφήνει πίσω του 2 ανήλικα παιδιά και την σύζυγό του. Ο λόγος για τον Rodrigo de Lima , ο οποίος θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους μαχητές της χώρας...

Ο αθλητής Rodrigo de Lima , που πέθανε σε τροχαίο

Πανελλήνιο πένθος! Πέθανε ο Ανδρέας Καπώνης!

Πανελλήνιο πένθος για τον θάνατο του Ανδρέα Καπώνη!

Ο σπουδαίος αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο, δεν είναι πια κοντά μας!

Ο ίδιος το 1969 είχε κατακτήσει τον τίτλο στον ακοντισμό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο στάδιο Καραϊσκάκη με 73,18 μέτρα.

Για τον θάνατο του Ανδρέα Καπώνη εξέδωσε ανακοίνωση ο σύλλογός του, ο Πανελλήνιος ΓΣ, όπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έφυγε από κοντά μας ο παλαιός αθλητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, Ανδρέας Καπώνης, Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης στο ακόντιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».....

Πανελλήνιο πένθος για τον θάνατο του Ανδρέα Καπώνη! Στην φωτογραφία ο ίδιος

Δύσκολες στιγμές για την Κατερίνα Ζαρίφη! Ο θάνατος που την "τσάκισε"!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς ο θάνατος του Κώστα Σγόντζου την "τσάκισε".

Τα λόγια της για τον ραδιοφωνικό παραγωγό, συγκινούν.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Open δημοσίευσε μια φωτογραφία του Κώστα Σγόντζου ο οποίος έφυγε από τη ζωή 62 ετών έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη μερικές ημέρες πριν.

Στην λεζάντα της έγραψε: «Πάλι πριόνια ρε Ζαριφω;» Αγαπημένε διευθυντούλη ακόμα έχω την φωνή σου μέσα στ αυτιά μου… Γιατί εσύ ήσουν ο πρώτος μαζί με την Νανά που μου ανοίξατε την πόρτα στο ραδιόφωνο SKY-ROCK “Απογειωθείτε” Μου ‘μαθες τι θα πει ραδιόφωνο αλλά και τι θα πει DAVID BOWIE Αλλά μου έμαθες ότι οι δουλειές θέλουν παρέες Και γέλια και ξενύχτια στο Camel Και Rock. Καλό σου ταξίδι».

Ο Κώστας Σγόντζος υπήρξε διευθυντής της Κατερίνας Ζαρίδη, ενώ ήταν και πρώην σύζυγός της Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία έμαθε στον αέρα πως πέθανε.

undefined