Άγγελος Λάτσιος: Τρυφερές στιγμές με την μικρή Μαρίνα!

Απόλαυσαν την βόλτα τους στην εξοχή!

Άγγελος Λάτσιος: Τρυφερές στιγμές με την μικρή Μαρίνα!

Ο Άγγελος Λάτσιος σαν μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη, έχει αδυναμία στις αδερφές του και ιδιαίτερα στην μικρή Μαρίνα, η οποία είναι και η μικρότερη της οικογένειας. Σήμερα, απόλαυσαν την βόλτα τους και δημοσίευσε τις τρυφερές στιγμές τους.

Ο γιος της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου, πήρε από το χέρι την Μαρινούλα και απόλαυσαν τον περίπατο τους. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες τους, οι οποίες είναι πολύ γλυκές! Βέβαια, πρόσεξε έτσι ώστε να μην φαίνεται το προσωπάκι της.

Ο Άγγελος Λάτσιος ο οποίος είναι 16 χρόνων, σαν μεγαλύτερος προστατεύει την μικρή του αδερφή, την οποία η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε πως ευχήθηκε στο Μάκη Παντζόπουλο!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου και οι ευχές δεν σταματούν να έρχονται!

Ακόμη ένας που ευχήθηκε στο σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη είναι ο γιος της Άγγελος Λάτσιος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Ξανά μαζί για τα παιδιά τους!

Μετά τις πρωινές ευχές της μητέρας του Ελένης, ο ίδιος πριν λίγη ώρα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram έγραψε: "Χρόνια πολλά Μάκη!".

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Ρίχνει το instagram! Αυτή είναι η πιο τρυφερή στιγμή του μωρού της με το Θοδωρή!

Να αναφέρουμε ότι ο σύζυγος της παρουσιάστριας του Alpha σήμερα σβήνει τα... 50!

Δείτε την ευχή του Άγγελου Λάτσιου:

Άγγελος Λάτσιος: Βγήκε και έκανε χαμό σε νυχτερινό κέντρο!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος, έκανε χαμό με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και οι ONIRAMA!

Το γλέντησε με την ψυχή του. Διαβάστε παρακάτω...

Στον Άγγελο δεν αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει παιδί χαμηλών τόνων. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δεν επιδιώκει να τραβάει πάνω του τα φλας, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από τους παπαράτσι.

Έτσι, λοιπόν, εντοπίστηκε με την παρέα του να διασκεδάζει στο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης μαζί με τους ONIRAMA και το διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο Άγγελος πήρε την παρέα του και πήγαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και οι ΟΝΙRAMA και διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα.