Θοδωρής Μαραντίνης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον χωρισμό!

Η τελευταία ανάρτηση πριν τους τίτλους τέλους!

Θοδωρής Μαραντίνης: Η τρυφερή φωτογραφία με την Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον χωρισμό!

Τίτλους τέλους στον γάμο τους έριξαν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου! Η τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού πριν τον χωρισμό ήταν πολύ τρυφερή.

Το ζευγάρι ανακοίνωση τον χωρισμό του μέσω του Instagram και οι διαδικτυακοί τους φίλοι έμειναν με το στόμα ανοικτό, καθώς έσκασε σαν βόμβα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου το τελευταίο διάστημα είχαν ελαττώσει τις κοινές τους εμφανίσεις, αλλά και τις αναρτήσεις στα social media.

Η τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού στο λογαριασμό του Θοδωρή Μραντίνη είναι από την Ημέρα της Γυναίκας δηλαδή στις 8 Μαρτίου. «Είναι γραφτό οι γυναίκες να αγαπιούνται… και όχι να γίνονται κατανοητές», είχε γράψει στην λεζάντα της φωτογραφία της Σίσσυ Χρηστίδου.

Η τρυφερή φωτογραφία με την Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον χωρισμό!

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: 13 χρόνια κοινής πορείας μέσα από 13 φωτογραφίες!

Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να πάρουν στην ζωή τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά. Εμείς μέσα από το 13 φωτογραφίες τους σας δείχνουμε το love story τους.

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους το ζευγάρι την έκανε μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο. Διαβάστε παρακάτω...

Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά τον Φίλιππο – Ραφαήλ και τον Μιχαήλ – Άγγελο πριν το τέλος της σχέση τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όποτε είχε χρόνο από τις υποχρεώσεις της, βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη στις συναυλίες τους, ενώ ο τραγουδιστής είχε πάρει θέση δημόσια και είχε στηρίξει στην παρουσιάστρια στον ντόρο που είχε δημιουργηθεί με τα κιλά της.

Έτσι όπως όμορφα ξεκίνησαν, τόσο όμορφα ωστόσο πήραν την απόφαση από κοινού να χωρίσουν.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined