Power of Love: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ριάλιτι!

Εξελίξεις με το Power of Love!

Power of Love: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ριάλιτι!

Ανακοίνωση για το Power of Love εξέδωσε ο ΣΚΑΪ για το ριάλιτι της αγάπης.

Τι θα συμβεί; Διαβάστε παρακάτω...

Το Power of Love λόγω Μεγάλης Εβδομάδας δεν προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, με τους υπεύθυνους του καναλιού του Φαλήρου να δίνουν έτσι μία βδομάδα παράταση στο ριάλιτι της αγάπης.

Ωστόσο ο σταθμός με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας το Power of Love!

Αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) στις 14:30 με νέο επεισόδιο!

Power of Love: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το ριάλιτι!

Μάλιστα, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα παίκτρια του ριάλιτι αγάπης!

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Power of love - αποκλειστικό βόμβα: Έγινε όργιο με παίκτες μέσα στο σπίτι! Σκάνδαλο στο ΣΚΑΙ!

Κι όμως είναι αλήθεια κι έχω στο Vanda's blog όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για το όργιο που έγινε μέσα στο σπίτι του Power of love με παίκτες! Και δεν ήταν μόνο δυο...

Μπορεί μπροστά στις κάμερες οι παίκτες να είναι μαζεμένοι και μετά βίας να ακουμπάνε ο ένας το δαχτυλάκι του άλλου αλλά... όταν πατιέται το off γίνονται τα... σόδομα και τα γόμορρα!

Πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr αναφέρουν πως στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ κάποιοι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας ανέπτυξαν πιο... ιδιαίτερες σχέσεις, θα το χαρακτήριζα κόσμια!

Μάλιστα, οι πηγές μου, μου ανέφεραν πως δεν πρόκειται για δυο μόνο άτομο... Ναι, ναι καλά ακούσατε.. Σε όλο αυτό το ερωτικό σκηνικό μπλέχτηκαν ένα αγόρι και δυο κοπέλες...

Προφανώς, δεν μπορώ να δώσω ονόματα για το μόνο λόγο ότι το ξέρει ήδη η παραγωγή και απαγόρεψε δια ροπάλου να διαρρεύσουν πληροφορίες... Θα σεβαστώ, επίσης, και τις οικογένειες αυτών των ατόμων και δεν θα αποκαλύψω πρόσωπα και καταστάσεις...

Αποκλειστικό: Παίκτης του Power of Love μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε γνωστό μαγαζί!

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όταν παίκτης του Power of love,ήπιε λίγο παραπάνω, μέθυσε και τα έκανε όλα λίμπα στο μαγαζί!

Η πληροφορία αυτή έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr μόλις πριν λίγα λεπτά και δεν γινόταν να μην σας την μεταφέρουμε μέσα από το Vanda's blog!

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πολύ αυτό γνωστό μαγαζί της Τρούμπας, με φίλους του - μάλιστα ένας από αυτούς είχε απασχολήσει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks σε ρόλο μνηστήρας παίκτριας - και άνοιγε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο!

Στην αρχή, μπαινοέβγαινε στο μαγαζί με το τηλέφωνο στο χέρι και κάθε λίγα λεπτά σταματούσε σε κάποιον που τον αναγνώριζε και έβγαζαν σέφλι και φωτογραφίες με το κινητό! Μετά από κάποια ώρα, όταν τα μπουκάλια είχαν γίνει αρκετά πάνω στο τραπέζι του άρχισε να βρίσκεται σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα!

Τραγουδούσε, χόρευε και φώναζε ενώ οι φίλοι του του έλεγαν να ηρεμήσει λίγο! Εννοείται πως δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη μαζί του! Σε κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρθηκε στα γραφεία του Youweekly.gr και σας αποκαλύπτουμε μέσα από το Vanda's blog, έριξε το ποτήρι του με δύναμη στο πάτωμα κάνοντάς το γυαλιά καρφιά!

Τότε οι φίλοι του προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και ένας υπεύθυνος από το μαγαζί τους πλησίασε και τους ζήτησε με όμορφο τρόπο να ηρεμήσουν γιατί στο μαγαζί αυτό δεν επιτρέπονται τέτοια σκηνικά.

Δυστυχώς για εκείνους, ο πολυσυζητημένος αυτός μελαχρινός παίκτης του ριάλιτι του STAR δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει και ξανά πέταξε ένα ποτήρι κάτω γελώντας! Εκείνη την στιγμή οι φίλοι του ζήτησαν αμέσως τον λογαριασμό και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί σχεδόν σηκωτό γιατί αρνιόταν να φύγει...

Σας πάει σε κάποιον το μυαλό; Αποκλείεται να μην καταλάβατε ότι μιλάμε για τον... Κρατάτε μυστικό;