Σάλος με παίκτη του YFSF: Οι γυμνές φωτογραφίες και τα πονηρά μηνύματα στα social media!

Ποιος είναι;

Σάλος με παίκτη του YFSF: Οι γυμνές φωτογραφίες και τα πονηρά μηνύματα στα social media!

Παίκτης του YFSF έκανε την αποκάλυψη για τις γυμνές φωτογραφίες και τα πονηρά μηνύματα στα social media.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Ίαν Στρατή, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου

Ιάν Στρατής: Η αποκάλυψη με τις γυμνές φωτογραφίες!

Ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που έλαβες στα social media σου και σε σόκαρε;

«Ποτέ δεν έχω σοκαριστεί από αυτά που μου στέλνουν! Τουλάχιστον, όχι στον βαθμό που θα πω «πω, πω, τι λέει τώρα;» ή «τι φωτογραφία μου έστειλε ρε;». Όχι, όλα μες στη ζωή είναι. Και οι γυμνές φωτογραφίες και τα πιο πονηρά μηνύματα… Δεν το επικροτώ, αλλά συμβαίνει. Προχωράω παρακάτω»

Εσύ, έχεις φλερτάρει μέσω διαδικτύου;

«Ναι, έχει τύχει. Το έκανα κι αυτό!»

Και; Πέτυχε;

«Αν είχε αίσια κατάληξη με ρωτάς; Ναι, είχε. Προχώρησε… Αυτό, όμως, δεν είναι το σύνηθες. Έχει να κάνει με τους ανθρώπους, ανάλογα την περίπτωση. Σε κάποιους μπορεί να βγει σε καλό και, σε κάποιους άλλους, να μη γίνει τίποτα. Γενικά, σου ξαναλέω, δεν συνηθίζω να γνωρίζω κοπέλες μέσω των social. Είμαι λίγο πιο ρομαντικός»

Κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση;

«Ναι, σχεδόν πάντα εγώ την κάνω, όταν βεβαίως μου αρέσει μία κοπέλα. Ωστόσο, μου έχει συμβεί και το αντίθετο. Να έρθει μία κοπέλα, να με φλερτάρει και να μου δείξει ότι με θέλει. Ok, δεν με χαλάει κι αυτό, ούτε το θεωρώ κακό. Πλέον, οι γυναίκες διεκδικούν αυτό που θέλουν, είναι πιο ανεξάρτητες από όσο ήταν κάποτε, την εποχή των παππούδων μας. Απλά, εμένα μου αρέσει πιο πολύ ο ρόλος του κυνηγού», αποκαλύπτει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

To απίστευτο ξέσπασμα του Ίαν Στρατή στο Facebook: "Θέλω να του γα@@... τη μάνα"!

Ανατρεπτικό όπως ο χαρακτήρας του! Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού του Ίαν Στρατή! (Βίντεο)

Ο Ιάν Στρατής, που συμμετείχε στο X Factor, μας άνοιξε το μοντέρνο και ανατρεπτικό του σπίτι, όπως ακριβώς και ο χαρκτήρας του.

Η εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» επισκέφθηκε τον Ιαν, στο σπίτι του στο Μαρούσι και μίλησε για όλους και για όλα.Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, δεν πολύκανει τις δουλειές του σπιτιού, αλλά της αφήνει μέχρι να...μαζευτούν πολλά. Μάλιστα στις δουλειές τον βοηθάει και η κοπέλα του και ο συγκάτοικος του, ενώ δεν δίστασε να πει πως δεν πολυβγαίνει καθώς έχει ωριμάσει και προτιμάει να μένει στο σπίτι του με... τον υπολογιστή του.

Ο Ιαν θα συμμετέχει μαζί με τη Νάντια Μπουλέ, στην παράσταση Εβίτα.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση στον ανατρεπτικό Ιαν, ήταν ένα «σπάσιμο» στο τραπέζι του, το οποίο προέκυψε από αγώνα μπρα-ντε-φερ με τους φίλους του.

Δείτε το μοντέρνο και απλό σπίτι του Ιάν στο βίντεο: