Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος του Master Chef: «Είχα φάει ξύλο και με έβριζαν!» (Βίντεο)

Eίχε πέσει θύμα bullying!

Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος του Master Chef: «Είχα φάει ξύλο και με έβριζαν!» (Βίντεο)

O Xαράλαμπος του Master Chef συγκλόνισε σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως επί τρία χρόνια έτρωγε ξύλο και άκουγε βρισιές!

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού μαγειρικής του STAR είχε πέσει θύμα bullying! Διαβάστε παρακάτω...

Συνέντευξη στο Οmega έδωσε ο Χαράλαμπος του Master Chef και έκανε γνωστή την ιστορία bullying που είχε βιώσει.

Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος», ανέφερε ο Χαράλαμπος.

Στη συνέχεια ο γνωστός και ως «Εν Κουλί», είπε: «Είχα δύο επιλογές: ή να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα».

Όσα δεν γνωρίζαμε για τον Κύπριο Χαράλαμπο Κοτσώνη!

Χαράλαμπος Κατσώνης: Το προφίλ του πρώην παίκτη του Master Chef!

Ποιο είναι το προφίλ του πρώην παίκτη του Master Chef, Χαράλαμπου Κατσώνη; Μάθαμε τα πάντα!

Μία και μόνη φράση του αρκεί για να κάνουν «πάρτι» οι χρήστες στο Twitter. Το «εν κουλί;» μοιάζει σαν νούμερο επιθεώρησης. Ο Χαράλαμπος, ο Κύπριος παίκτης που αποχώρησε πρόσφατα από το «MastefChef», είχε αφήσει ήδη το στίγμα του από το πρώτο επεισόδιο μιλώντας για το λεκτικό και σωματικό bullying που είχε δεχθεί ως παιδί. Το YOU σάς αποκαλύπτει τις άγνωστες πλευρές της ζωής του στην Κύπρο.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Ο Χαράλαμπος έχει γεννηθεί στο Παλαιοχώρι, ένα μικρό χωριό έξω από τη Λευκωσία με χίλιους κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται κυρίως με αγροτικές δουλειές αφού ο τόπος παράγει πατάτες και ντομάτες. Μεγάλωσε σε μια πολύτεκνη οικογένεια, έχει δύο αδέρφια και δύο αδερφές −εκείνος είναι ο μεσαίος σε ηλικία− με τους οποίους έχει πολύ στενή σχέση. Οι γονείς του βιοπαλαιστές και άνθρωποι που δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η μαμά του ως καθαρίστρια και ο πατέρας του σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Όπως λένε φίλοι του από εκείνα τα χρόνια, στο Δημοτικό ήταν ένα πολύ συνεσταλμένο παιδί αλλά καλός και εύστροφος μαθητής. Στη συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν και ένα φοβισμένο παιδί. Πριν ακόμη τελειώσει το Λύκειο είχε αποφασίσει πως ήθελε να γίνει σεφ. Μαγείρευε από μικρός στο σπίτι κυρίως γιατί έλειπε η μητέρα του και τη βοηθούσε στις δουλειές. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη εποχή του, όπως είχε εκμυστηρευτεί στην οντισιόν του «ΜasterChef». «Ο λόγος που ξεκίνησα τη μαγειρική ήταν γιατί στα 18 μου χρόνια δέχθηκα bulling. Ήμουν λιπόσαρκος, δεν ήμουν σαν τους άλλους». Την παρενόχληση που δεχόταν στην εφηβική του ηλικία ο Χαράλαμπος δεν την εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, στους γονείς του ή στους καθηγητές του. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν. «Δύο φορές μέσα σε έξι μήνες είχα μπει στο νοσοκομείο από χτυπήματα στον θώρακα», είχε πει στους κριτές του παιχνιδιού οι οποίοι και τον άκουγαν σοκαρισμένοι. Τα δύο αυτά περιστατικά τον απομόνωσαν, ενώ οι γονείς του, του στάθηκαν όσο μπορούσαν. Πήρε ξαφνικά την απόφαση να δώσει εξετάσεις στο Ανώτατο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο, την κρατική σχολή της Κύπρου. Και επειδή ήταν καλός μαθητής ήρθε και πρώτος στη βαθμολογία. Στον καθηγητή του Δήμο Χριστοδουλίδη οφείλει, όπως έχει πει, το ότι τόλμησε να ακολουθήσει το όνειρό του.

MasterChef 3: To Τwitter κλαίει με τον καβγά Παντελή-Χαράλαμπου -«Εν κουλί αυτό;»

«Δούλεψε μόνο τρεις ώρες στην κουζίνα!»

Από τη σχολή βρέθηκε στη Λεμεσό για να πιάσει την πρώτη του δουλειά ως βοηθός στην κουζίνα του ξενοδοχείου «Elias Beach». Ο Κύπριος σεφ Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου −ο οποίος ήταν και πέρυσι στο «MasterChef»− έτυχε να τον γνωρίσει, αφού ο στενός του συνεργάτης δούλευε εκείνη την εποχή μαζί με τον Χαράλαμπο. «Όπως μου έχει πει, ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και αρκετά εργατικός και σχολαστικός. Πάντα έκανε περίεργα πράγματα στην κουζίνα. Είχε μια μαγειρική διαστροφή! Έκανε πάντα πολύ περίεργους συνδυασμούς υλικών. Ρισκάρει πολύ και καμιά φορά αυτό μπορεί να είναι και ένα ολέθριο λάθος μέσα σε μια κουζίνα. Διάβαζε πολύ, αλλά η θεωρία από την τεχνική κατάρτιση απέχει πολύ. Ήταν όμως πειθαρχημένος και άκουγε τους σεφ του».

Αφού εργαστεί μια ολόκληρη καλοκαιρινή σεζόν στο ξενοδοχείο και έχει πάρει ήδη το πτυχίο του, δουλεύει περιστασιακά σε δύο καφετέριες στη Λευκωσία και κάνει επί τρία χρόνια προσπάθειες για να τον κάνουν δεκτό στο «MasterChef». Το καλοκαίρι του 2018 και ενώ ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για να ανέβει στην Αθήνα, θα τον προσλάβουν στο ξενοδοχείο «Alexander the Great», στο οποίο όμως δούλεψε μόνο για τρεις ώρες! Άνθρωπος που ήταν στην κουζίνα εκείνη την ημέρα, είπε ότι αισθάνθηκε πιεσμένος και ζήτησε από τον αρχισέφ να φύγει. Αυτή είναι μια πλευρά του χαρακτήρα του που είδαμε και σε κάποια επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής. Αν κάτι δεν του αρέσει, δεν θα κρύψει τον εκνευρισμό του. Άλλωστε το «εν κουλί;» με τον ίδιο να τα «χώνει» στον Παντελή για τη σάλτσα που δεν πέτυχε, δείχνει πως καμιά φορά το θυμικό του τον προδίδει. Τον κατηγόρησε μέχρι και για bullying, τη στιγμή που οι χρήστες στο Twitter έδιναν «βραβείο» υπομονής στον Παντελή. Βέβαια, στο γράμμα που άφησε μετά την αποχώρησή του ζήτησε συγγνώμη. «Παντέλο είσαι δύναμη. Πάντελο είσαι τρέλα. Λεβέντη μου ό,τι έγινε-έγινε. Δεν σου κρατώ κακία και ούτε θέλω να έχουμε έχθρες μεταξύ μας».

Η αγάπη για τα αδέρφια του

Με την οικογένειά του και ειδικότερα με τον μικρότερο αδερφό του Δήμο είναι αυτοκόλλητοι. Ήταν και ο πρώτος που έμαθε ότι ο αδερφός του θα λάβει μέρος στο «MasterChef».

Χαράλαμπος Κατσώνης: Το προφίλ του πρώην παίκτη του Master Chef!

Χαράλαμπος Κατσώνης: Το προφίλ του πρώην παίκτη του Master Chef!

Viral και στην Κύπρο!

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, σεφ στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην Κύπρο και πρώην παίκτης του «MasterChef», είχε γνωρίσει μέσω ενός φίλου του τον Χαράλαμπο. Και σχολιάζει τη φράση του που έγινε viral. «Την φράση “εν κουλί;” την είδα στην εκπομπή που δουλεύω, όταν έκαναν το χιουμοριστικό βίντεο ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Τότε κατάλαβα τι εννοούσε! Τηλεοπτικά μπορεί να φάνηκε ως λάθος του, αλλά στη δουλειά εκτός παιχνιδιού μπορεί να ακουστούν και πολύ χειρότερα πράγματα. Δεν υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα μέσα σε μια κουζίνα! Σίγουρα δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζει μια τέτοια φράση».

Χάμπος ο απρόβλεπτος!

Οι φωτογραφίες του στα social media δείχνουν ένα παιδί αρκετά κοινωνικό, που ποζάρει χαρούμενο με τους συμφοιτητές του στη σχολή μαγειρικής. Φαίνεται όμως και απρόβλεπτος, καθώς τον βλέπουμε με έναν αετό στο χέρι από εκδρομή σε καταφύγιο στην ορεινή Κύπρο.