Ελένη Χατζίδου: Τρελάθηκε με τις λαμπάδες που πήρε ο Ετεοκλής Παύλου! Το μήνυμα που γράφουν...

Η απάντηση της τραγουδίστριας στην έκπληξη

Ελένη Χατζίδου: Τρελάθηκε με τις λαμπάδες που πήρε ο Ετεοκλής Παύλου! Το μήνυμα που γράφουν...

Η Ελένη Χατζίδου έμεινε έκπληκτη από τις λαμπάδες που πήρε ο Ετεοκλής Παύλου για την Ανάσταση, οι οποίες γράφουν ένα απίστευτο μήνυμα.

Το ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Το ζευγάρι περιμένει πλέον την Ανάσταση και ο Ετεοκλής Παύλου πήρε δύο λαμπάδες, με τις οποίες η Ελένη Χατζίδου... τρελάθηκε!

Μάλιστα οι λαμπάδες γράφουν και ένα υπέροχο μήνυμα: «Άξιζε να υπάρξουμε για να συναντηθούμε».

Έτσι, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στα instastories τη φωτογραφία με τις λαμπάδες, γράφοντας: «Μόνο εσύ θα μπορούσες να μας πάρεις τέτοιες λαμπάδες αγάπη μου».

Ελένη Χατζίδου: Τρελάθηκε με τις λαμπάδες που πήρε ο Ετεοκλή Παύλου! Το μήνυμα που γράφουν...

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η αποκάλυψη για το χειρουργείο!

Με μια φωτογραφία η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, καθώς δεν μπορούσε να γίνει μανούλα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην ένεση που πρέπει να κάνει κάθε μέρα για να προστατεύει το έμβρυο.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου, τον περασμένο Σεπτέμβριο χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα, που όπως της είπε ο γυναικολόγος της ήταν η αιτία που δεν μπορούσε στο παρελθόν να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όλα τελείωσαν και η τραγουδίστρια με τον Ετεοκλή Παύλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ελένη Χατζίδου χειρουργείο

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η δημόσια έκκληση της εγκυμονούσας! Τι συνέβη;

Με μια φωτογραφία έκανε έκκληση η Ελένη Χατζίδου στο Instagram! Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια η οποία διανύει περίπου τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, θέλησε την βοήθεια των followers της.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί μια οικογένεια για 5 αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο και δεν βρέθηκε η μαμά τους.

Ελένη Χατζίδου Instagram

Ετεοκλής Παύλου: Αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος με την Ελένη Χατζίδου! Το μεγάλο άγχος στο νοσοκομείο! (Bίντεο)

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε πότε θα γίνει ο γάμος με την Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή του STAR «Στη Φωλιά των Κου Κου», ενώ μίλησε και για το μεγάλο άγχος στο νοσοκομείο.

Ο σύντροφος της τραγουδίστριας μίλησε για όλα.

«Ήμασταν σε ένα νοσοκομείο στην Καλαμάτα και είχαμε το άγχος να δούμε τι έχει η Ελένη, γιατί πονούσε πάρα πολύ και δεν ξέραμε τι έχει. Με το που βγήκε ο γιατρός και ήταν μες το χαμόγελο και μου λέει «Με το καλό» δεν το πίστευα και ήμουν με ένα χαμόγελο μέχρι πάνω. Την κουνούσα, την έπαιρνα αγκαλιά και τη φιλούσα», ανέφερε για την είδηση της εγκυμοσύνης ο Ετεοκλής Παύλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Γνώρισα τη γυναίκα που θέλω να περάσω όλη μου τη ζωή μαζί και ήμουν έτοιμος από την αρχή να της προσφέρω τα πάντα».

Όσο για το πότε θα γίνει ο γάμος, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε πως θα γίνει τον Ιούνιο.

Δείτε το βίντεο