Σάκης Τανιμανίδης: "Πλακώθηκε" δημόσια ο παρουσιαστής! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τι συνέβη;

Σάκης Τανιμανίδης:

Δημόσια "πλακώθηκε" ο Σάκης Τανιμανίδης και έχουμε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή του Survivor; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Τανιμανίδης, άνοιξε διάλογο με διαδικτυακό του φίλο ο οποίος του παραπονέθηκε γιατί σβήσει τα άσχημα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του, ενώ κρατάει μόνο τα θετικά.

«Κύριε Τανιμανίδη γιατί όταν δε σας αρέσει κάποιο σχόλιο μπλοκάρετε το λογαριασμό του ατόμου που σας έκανε το σχόλιο ..από τη στιγμή που το προφίλ σας είναι ανοιχτό θα πρέπει να δέχεστε τη κριτική ..διαφορετικά κάντε το ιδιωτικό να δέχεστε σχόλια μόνο πολύ δικών σας ατόμων ..!! Απαράδεκτος ..!! Και τώρα αν θέλετε μπλοκάρετε και το δικό ...δε θα με πείραξε καθόλου άλλωστε από αυτή σας τη πράξη φάνηκε το ποιόν σας και λυπάμαι πολύ γιατί σας είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση», έγραψε και δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής του απάντησε γράφοντας: «Πρώτα θα σου απαντήσω και στη συνέχεια, αφού δεις το σχόλιο, θα σε κάνω και εσένα block! Το προφίλ μου είναι ανοιχτό σε όλους και όποιος θέλει να σχολιάσει θετικά η αρνητικά μπορεί να το κάνει. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει κάποιος στο προφίλ μου είναι να βρίσει, να μιλήσει χυδαία ή να μην δείξει σεβασμό, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν αυτό το κάνει μέσα από ένα ψεύτικο προφίλ με 0 posts, το οποίο πιθανόν έχει δημιουργήσει ώστε να μπορεί να βρίζει ελεύθερα στο internet κρύβοντας το πρόσωπο του πίσω από την ανωνυμία που του χαρίζει αυτό το ψεύτικο προφίλ... όπως ακριβώς και το δικό σου! Να είσαι καλά, και θα σου πρότεινα να ξοδεύεις πιο εποικοδομητικά το χρόνο σου, από το να δημιουργείς ψεύτικα προφίλ για να σχολιάζεις στα ασήμαντα (συγκριτικά με την πραγματική ζωή) social media».

'Πλακώθηκε' δημόσια ο Σάκης Τανιμανίδης

'Πλακώθηκε' δημόσια ο Σάκης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

"Καυτές" αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τα δυο προγράμματα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ να φέρει για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Όλες τις λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα projects θα σας τις αποκαλύψω πρώτη, μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι, οι ιθύνοντες είναι δυσαρεστημένοι αρκετά με τα νούμερα που σημειώνει φέτος το κανάλι! Είχαν ποντάρει πολύ για ακόμα μια φορά στη δυναμική του Survivor αλλά... απογοητεύτηκαν πλήρως αφού πλέον μετά βίας φτάνει το 15%!

Γι αυτό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια της και να κερδίσουν έδαφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά... και το καλοκαίρι!

Σύµφωνα, λοιπόν, µε αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για το πρόγραµµα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Ο ίδιος άνθρωπος, όμως, που αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Για να δούμε... θα καταφέρει να κάνει κάτι ή... θα πάνε άπατα κι αυτά;

Σάκης Τανιμανίδης: Η αιχμηρή απάντηση στο Μαυρίδη και το... μεγάλο ψέμα!

Μια αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έδωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής του Survivor τον άδειασε κανονικά με ένα μήνυμα κόλαφο!. Διαβάστε παρακάτω...

Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαυρίδης καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» αποκάλυψε το λόγο που «σκοτώθηκε» με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Δεν ήταν δικιά μου απόφαση, ήταν μια συνολική απόφαση να σταματήσουμε. Αυτή η ιστορία μου έχει αφήσει μια πικρία.», είπε ενώ λίγο αργότερα ξέσπασε κατά του Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ρε κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει, δίπλα σου ήμουν στα δύσκολα».

Μάλιστα, θέση στην κόντρα τους πήρε και η Φαίη Σκορδά, η οποία δήλωσε πως πιστεύει τα λόγια του Γιώργου Μαυρίδη.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε μια αποστομωτική απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση κόλαφο γράφοντας «Ποτέ μην διαφωνήσει με κάποιον που πιστεύει στα δικά του ψέματα».

undefined

Σάκης Τανιμανίδης: Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα μήνυμα όλο νόημα που συγκινεί! Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή είναι εμφανέστατη...

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Χαμός έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο με την είδηση πως η Παναγιά των Παρισίων καταστράφηκε ολοσχερώς από μεγάλη πυρκαγιά!

Διάσημοι και μη, μέσα από τα προφίλ της στα social media στέλνουν το δικό τους μήνυμα και μοιράζονται την θλίψη τους για το ιστορικό αυτό μέρος...

Έτσι και ο Σάκης Τανιμανίδης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για όλο αυτό!

Σάκης Τανιμανίδης: Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή!

"Ότι πιο θλιβερό, η Παναγιά των Παρισίων στις φλόγες! Μακάρι να περιοριστούν οι ζημιές σε αυτό το πανέμορφο μνημείο πολιτισμού!", έγραψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και του Survivor στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories του.

Σάκης Τανιμανίδης: Περιπέτεια με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο! Τι συνέβη;

Περιπέτεια με ναρκωτικά είχα στο αεροδρόμιο ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης, και το Youweekly.gr έχει βίντεο ντοκουμέντο αλλά ξέρει και ακριβώς τι συνέβη!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι γνωστό ότι είναι περισσότερο καιρό στα αεροπλάνα και στα αεροδρόμια και λιγότερο στο σπίτι του.

Σε αυτό φταίει φυσικά το Survivor που τον κρατάει μακριά και από τη Χριστίνα Μπόμπα αλλά και από τις άλλες δουλειές που έχει εδώ στην Αθήνα.

Σας αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ είχε μια φοβερή περιπέτεια στο αεροδρόμιο την οποία ο ίδιος βιντεοσκόπησε και την παρουσίασε στο ίνσταγκραμ! Έπεσε σε έλεγχο ναρκωτικών και εκρηκτικών από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους της αστυνομίας!

Δείτε τα αποσπάσματα μόνο στο Youweekly.gr και την αντίδραση του παρουσιαστή:

Σάκης Τανιμανίδης: Το αληθινό του επάγγελμα και γιατί δεν μιλάει ποτέ για αυτό...

Είναι μία αποκάλυψη για το επάγγελμα του Σάκη Τανιμανίδη από το site μας, το Youweekly.gr, που θα σας εκπλήξει.

Είναι στοιχεία για την προσωπική ζωή του γνωστού παρουσιαστή, που ακόμα και ο ίδιος σχεδόν ποτέ δεν μιλάει για αυτά!

Θα σας πούμε λοιπόν το αληθινό επάγγελμα του Σάκη Τανιμανίδη! Την αγάπη του για τις σπουδές και φυσικά τα χρόνια στην Αμερική...

Ο παρουσιαστής γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις ολυμπιακές αερογραμμές.

Έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και τη Κασσιανή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη κολύμβηση, το τένις και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές του έκανε και κάποιες μικροδουλειές για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα.

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστόνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο Babson College. Κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο IE (Instituto de Empresa).

Σάκης Τανιμανίδης: 15 πράγματα που δεν ήξερες για τον παρουσιαστή! Ειδικά με το 5ο... θα παραμιλάς!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους, γοητευτικούς και έξυπνους ανθρώπους της ελληνικής showbiz!

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός, μάλιστα, μετά την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν και να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης Survivor!


Μπορεί να τον παρακολουθούμε καθημερινά πλέον μέσα από τις τηλεοράσεις μας, όμως ποια είναι πραγματικά αυτά που ξέρεις για τον Σάκη Τανιμανίδη;

Σήμερα θα μάθουμε 15 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τον παρουσιαστή του Survivor!

Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί:

Γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1981 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη περιοχή της Καλαμαριάς. Ο πατέρας του, Στέφανος, είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός ενώ η μητέρα του, Ματούλα, εργαζόταν για πολλά χρόνια στις ολυμπιακές αερογραμμές. Έχει δύο αδέλφια, τον Πάνο και τη Κασσιανή. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη κολύμβηση, το τένις και το μπάσκετ ενώ μετά το σχολείο, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αποφοιτώντας αργότερα με δίπλωμα Αγρονόμου και Τοπογράφου Μηχανικού. Επίσης, παράλληλα με τις σπουδές του έκανε και κάποιες μικροδουλειές για να καλύπτει τα προσωπικά του έξοδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης στην παραλία

Σε ηλικία 28 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στη Βοστόνη των ΗΠΑ ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην επιχειρηματικότητα, στο Babson College. Επίσης, κατά τη διάρκεια των ετών αυτών, φοίτησε και για ένα εξάμηνο στο IE (Instituto de Empresa) στη Μαδρίτη.

Ξεκίνησε να εργάζεται στη τηλεόραση, το 2001, αφού σε ηλικία είκοσι ετών, ανέλαβε μέρος της παρουσίασης της εκπομπής "Αστέρια και λάβαρα" στο κανάλι TV 100 της Θεσσαλονίκης. Εκεί έμεινε μέχρι το 2005, όπου και αποφάσισε να παραιτηθεί και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Το 2011, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3, με την ταξιδιωτική εκπομπή "World Party", την οποία παρουσίαζε από κοινού με το Γιώργο Μαυρίδη. Η ιδέα αυτής της εκπομπής προέκυψε από τον ίδιο, αφού μετά την επιστροφή του από την Αμερική, ήθελε να δημιουργήσει μια ψυχαγωγική εκπομπή όπου θα ταξιδεύει με τους φίλους του. Λόγω της επιτυχίας του "World Party", από το 2014 μέχρι το 2016, προβλήθηκε από το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας ALPHA και έτσι άρχισε να γίνεται γνωστός στο κοινό. Μάλιστα, εκτός από παρουσιαστής, ο Τανιμανίδης ήταν επίσης παραγωγός και σκηνοθέτης της συγκεκριμένης εκπομπής.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με μαγιό στην πισίνα

Στις αρχές του 2017, δέχθηκε πρόταση να αναλάβει τη παρουσίαση του reality επιβίωσης Survivor Greece και έτσι έκλεισε συμβόλαιο με το κανάλι ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα έγινε στις 13 Φεβρουαρίου και το φινάλε στις 5 Ιουλίου, ενώ πέτυχε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και το 70%, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έναρξή του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης στο γυμναστήριο

Τη σεζόν 2017-2018 ήταν στη κριτική επιτροπή του talent show "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2018, παρουσίασε τον πέμπτο κύκλο του Survivor Greece. Τη σεζόν 2018-2019 ήταν ξανά στη κριτική επιτροπή του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο".

Από το 2011 διατηρεί τη δική του εταιρία τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών, με την ονομασία "Baby Blue Project".

Ακόμα, έχει ιδρύσει δικό του ταξιδιωτικό γραφείο αλλά και το Museum of Illusions (μουσείο ψευδαισθήσεων) στην Αθήνα.

ΣΚΑΙ: Απελπισία με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Σε φοβερά απελπιστική κατάσταση είναι ο Σάκης Τανιμανίδης με την τηλεθέαση του Survivor στον ΣΚΑΙ!

Ο παρουσιαστής, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε σήμερα το πρωί αφού η κατάσταση ήταν αν μη τι άλλο δραματική!

Το δυναμικό κοινό γύρισε την πλάτη του στο άλλοτε πετυχημένο ριάλιτι του ΣΚΑΙ και ο Σάκης προσπαθεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία την όλη κατάσταση!


Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα για να καταλάβετε πόσο... πάτωσε: Ξεκινάει με 9,8, συνεχίζει φοβερά χαμηλά στο 8, ανεβαίνει στο 13,4, 11,7 και πέφτει ξανά στο 6,7.... και εκεί ξεκινάει και κάνει ένα peak στο 14,9! Ε, μετά το peak αυτό πέφτει πάλι! Και ξαναξεκινάμε με 12, 12,2,13,7 μια μικρή άνοδος και το καλύτερο του το κάνει στο τέλος με 16,4!

Και σε περίπτωση που νομίζετε ότι χτες ήταν μια γενικά κακή μέρα για την ελληνική τηλεόραση να τονίσουμε πως κάνετε λάθος γιατί το Master Chef αντίθετα εκτοξεύτηκε!

tanimanidis