Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Είχα πέσει σε κώμα, όταν επανήλθα δεν μπορούσα να...»

Βρέθηκε κοντά στον θάνατο!

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Είχα πέσει σε κώμα, όταν επανήλθα δεν μπορούσα να...»

Η πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει με την εξομολόγησή της και το πρόβλημα υγείας, όταν είχε πέσει σε κώμα.

Η περιγραφή της είναι συγκλονιστική. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Κατερίνα Βρανά, τη γνωστή stand up comedy, η οποία σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: «Είχα πέσει σε κώμα, όταν επανήλθα δεν μπορούσα να...»

-Εκφράζεις ελεύθερα όλες τις επιθυμίες σου;

«Πάντα τις εξέφραζα. Τώρα πιο ελεύθερα. Τώρα είμαι εντελώς ο εαυτός μου. Δεν κρατάω προσχήματα. Ούτε είμαι ευγενική με το "πρέπει". Ομως όλα και όλους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε με αγάπη και σεβασμό».

-Και η γλώσσα; Τώρα τα λες ακόμα πιο χύμα;

«Όχι, την ίδια γλώσσα χρησιμοποιώ. Στο θέατρο λέω "παρτούζα", το ίδιο θα έλεγα και στο παρελθόν. Όπως λέω "π@@τσο", "μ@@ νι". Στο παρελθόν σε μια παράσταση με τον τίτλο «About sex» χρησιμοποιούσα πιο κομψές εκφράσεις. Οπως, αιδοίο και πέος. Αν έλεγα "π@@τσο" και "μ@@νι" θα τα είχα φτηνύνει. Η γλώσσα είναι γεμάτη διαμάντια. Οσο περισσότερο λες τέτοια, τόσο πιο φτηνά γίνονται τα διαμάντια».

-Τώρα φαντάζομαι θα «κοιτάς» περισσότερο προς τα μέσα σου.

«Δεν το απέφυγα. Πώς να το αποφύγω. Αφού μου κάνανε κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση. Μέσα εκείνοι οι γιατροί, μέσα κι εγώ. Αναζητάω και κοιτάω προς τα μέσα Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κυριολεκτικά με την κολονοσκόπηση και τη γαστροσκόπηση».

-Και όταν επανήλθες από το κώμα;

«Κάποια βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Να αναπνεύσω. Ο Θοδωρής ήταν δίπλα μου. Σε δωδεκάωρη βάση. Μερικές φορές ανέπνεα με θόρυβο».

-Όπως ο επιθανάτιος ρόγχος.

«Ακριβώς».

-Τώρα που πέρασες απ' αυτή την τρομερή και σοκαριστική εμπειρία, μπορείς να πεις ποιο είναι χειρότερο; Το οργανικό είναι το χειρότερο και το καθόλου διαχειρίσιμο ή το ψυχολογικό;

«Μα το οργανικό τις περισσότερες φορές είναι διαχειρίσιμο. Το ψυχολογικό δεν είναι. Το οργανικό το βλέπεις, το κόβεις, το πετάς, το ράβεις, το διορθώνεις. Το ψυχολογικό είναι θολό, ίσως και αόρατο. Άλλωστε το ψυχολογικό επηρεάζει τον οργανισμό. Στην Αγγλία, από τότε που σπούδαζα υποκριτική στο Λονδίνο, οι άνθρωποι μιλούσαν ανοιχτά για κατάθλιψη και διπολισμό. Για όλες αυτές τις ψυχικές ασθένειες. Εδώ στην Ελλάδα αρχίσαμε να μιλάμε για κατάθλιψη μόνο όταν προέκυψε η κρίση. Η κατάθλιψη όμως προϋπήρχε».

-Με απλά λόγια, αυτή η ακραία δοκιμασία λειτούργησε ευεργετικά για σένα.

«Μα φυσικά. Ασε που βοήθησε πολύ την καριέρα μου. Η καλύτερη κίνηση καριέρας που έχω κάνει. Αν το ήξερα θα είχα σχεδόν πεθάνει νωρίτερα».

Μάλιστα ακόμη μία Ελληνίδα ηθοποιός σόκαρε με τις δηλώσεις της, λέγοντας: «Η ζωή με τιμώρησε χωρίς να φταίω...»!

Πασίγνωστη ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης! Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι πασίγνωστη ηθοποιός της σειράς πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Μέχρι σήμερα προβάλλονται καθημερινά σε επανάληψη επεισόδια από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τα οποία και κάνουν πάταγο!

Σε ένα από αυτά εμφανίζεται και η ηθοποιός Έφη Τσαμποδήμου, η οποία υποδύεται την συμμαθήτρια της Ελένης Βλαχάκη απόι το παρελθόν!

Πασίγνωστη ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς!

Πόσοι όμως γνωρίζαμε πως η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν βρίσκεται πια στην ζωή; Η Έφη Τσαμποδήμου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατό της.