Κατερίνα Καινούργιου: Με νέο συνοδό στη Μύκονο - Οι αγκαλιές στα σοκάκια του νησιού! (Βίντεο)

Με ποιον ήταν αλαμπρατσέτα στα γραφικά σοκάκια;

Κατερίνα Καινούργιου: Με νέο συνοδό στη Μύκονο - Οι αγκαλιές στα σοκάκια του νησιού! (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στη Μύκονο για τις διακοπές του Πάσχα! Με ποιον έκανε βόλτες αγκαλιά στα σοκάκια;

Η παρουσιάστρια του OPEN δεν κρύφτηκε από τις κάμερες. Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Μύκονο για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα.

Η παρουσιάστρια του Open λατρεύει το νησί των Ανέμων και το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία.

Η ξανθιά τηλεπερσόνα εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει την βόλτα της στα Ματογιάννια συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της φίλο και γνωστό PRίστα Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

Η παρουσιάστρια αφού σεργιάνισε τα γραφικά στενοσόκακα βρήκε την ευκαιρία να κάνει και κάποια ψώνια. Πάντως, η Καινούργιου, αν κάνει καλό καιρό τις επόμενες ημέρες μπορεί να εμφανιστεί στις παραλίες και να κάνει μία ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή!

Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός που την κλόνισε!

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπή της στο OPEN «Ευτυχείτε» για τον χωρισμό που την κλόνισε.

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Στην εκπομπή της Καινούργιου σχολιάστηκε ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, με την παρουσιάστρια τoυ «Ευτυχείτε» να αναφέρει: «Εγώ στενοχωρήθηκα, γιατί την συγκεκριμένη σχέση την έζησα από την αρχή της. Γνώρισα την Σίσσυ όταν δούλευα ρεπόρτερ στον Γρηγόρη και μόλις είχε γνωρίσει η Σίσσυ τον Θοδωρή, ήταν από τα ζευγάρια που χαιρόμουν που έβλεπα. Καλώς ή κακώς οι σχέσεις εξελίσσονται και μαζί με τα παιδιά τους θα μείνουνε δεμένοι, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι να υπάρχει κατανόηση γιατί είναι δύσκολη στιγμή».

Η Κατερίνα Καινούργιου: H αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Φίλιππο Παναγόπουλο!

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Φίλιππου Παναγόπουλου, με την παρουσιάστρια να απαντάει ανοιχτά!

Ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Σύμφωνα με την RealLife η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει θυμωμένη με τις φήμες και λέει στο περιβάλλον της πως δεν έχει κανέναν νέο έρωτα και πως με τον Παναγόπουλο είναι φίλοι.

Μάλιστα δεν θέλει να διαψεύσει κάτι επίσημα, διότι ο Φίλιππος Παναγόπουλος είναι χαμηλών τόνων και έτσι επιθυμία της είναι να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Θυμηθείτε τι είχε πει η παρουσιάστρια on air για τον Παναγόπουλο!