Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο υπνοδωμάτιό του στο Χόλιγουντ!

Τρομερό το σπίτι του ηθοποιού στις ΗΠΑ!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο υπνοδωμάτιό του στο Χόλιγουντ!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ένα απίστευτο υπνοδωμάτιο στο Χόλιγουντ και μας το έδειξε στο instagram!

O ηθοποιός βρίσκεται στις ΗΠΑ. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε δύο φωτογραφίες στο instagram από το σπίτι του στην Καλιφόρνια και είδαμε, έτσι, το δωμάτιό του!

Μάλιστα, χθες, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε και το πρώτο του μπάνιο!

Δείτε τη φωτογραφία

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο υπνοδωμάτιό του στο Χόλιγουντ!
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το απίστευτο υπνοδωμάτιό του στο Χόλιγουντ!

Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! «Έχω φίλους που δεν έχουν λεφτά να...»! (Βίντεο)

Συγκλονίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την εξομολόγηση του.

Όπως αποκάλυψε, έχει φίλους που δεν έχουν λεφτά ούτε να βάλουν βενζίνη.

O Χιστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Αυτοψία» στον Alpha. Με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ένας Κόσμος» για το έργο της Action Aid σε Γκάνα, Νεπάλ και Ελλάδα, μίλησε για την κρίση που έχει χτυπήσει την χώρα.

«Δεν είχα απλά μια θολή εικόνα, φυσικά και ήξερα τι συμβαίνει. Δεν είμαι αφελής. Έχω απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω μου» είπε στον Αντώνη Σρόιτερ και συνέχισε:

«Είμαστε πάρα πολύ μικρή χώρα και όταν ζεις στην Αθήνα που δεν γίνεται να μην έχεις φίλους που έχουν δοκιμαστεί πραγματικά από την κρίση. Δεν μιλάω για ανθρώπους που έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους ή που δεν έχουν πια κάποια πράγματα, μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν να βάλουν βενζίνη. Φυσικά και έχω τέτοιους ανθρώπους, φίλους… Ο δικός μας χώρος ήταν από τους πρώτους που χτυπήθηκε. Με το κόψιμο της διαφήμισης αμέσως ήρθαν τα πάνω κάτω σε εμάς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα από 18χρονη θαυμάστρια - «Εκνευρίστηκα!» (βίντεο)

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και αποκάλυψε μία ιστορία με θαυμάστριά του!

Η θαυμάστρια τον έχει τρελάνει.

Η Ελένη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι δέχθηκε πολλά μηνύματα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, λέγοντας: «Όλα τα κορίτσια μου γράφουν «Μπράβο βρε Ελένη που έχεις καλεσμένο τον Χριστόφορο. Πόσο μας αρέσει! Είναι Θεός! Και λες καλά πάνω από 30 που έχουν μεγαλώσει μαζί σου, αλλά τα κορίτσια τα πιο νέα, που είναι 17 χρονών;».

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος αποκάλυψε: «Μία κοπέλα προχθές μου έστελνε συνέχεια μηνύματα και μπαίνω στο προφίλ της στο instagram να δω ποια είναι, να δω τις φωτογραφίες της και βλέπω ότι είναι το 2001 και λέω «Όχι, όχι… δε γίνεται»! Και το πήγα λίγο πιο πίσω γιατί έχω και πρεσβυωπία και λέω «αποκλείεται»! Σηκώθηκα όρθιος μέσα στο σπίτι και δεν ήξερα τι να κάνω. Είπα αυτό είναι παιδί μου. Εκνευρίστηκα. Είπα δεν είναι δυνατόν και μετά λέω 18 χρονών παιδί…»!