Κόρντεϊ Καρντάσιαν: Γυμνή στην μπανιέρα της για τα γενέθλιά της!

Απίστευτες φωτογραφίες!

Κόρντεϊ Καρντάσιαν: Γυμνή στην μπανιέρα της για τα γενέθλιά της!

Η Κόρντει Καρντάσιαν έγινε 40 ετών και για τα γενέθλιά της βγήκε γυμνή στη μπανιέρα της!

Έτσι, γιόρτασε μαζί με την Κιμ. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία αντιμετώπισε πρόσφατα την ψωρίαση, ετοίμασε μία τούρτα για την αδελφή της υπερπαραγωγή, όπου η Κόρντεϊ εμφανίζεται γυμνή στην μπανιέρα της!

Μάλιστα ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες στο instagram!

Ατύχημα για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν! Τι συνέβη;

Ατύχημα για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν! Τι συνέβη;

Ένα βίντεο εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας καρέ καρέ την στιγμή της πτώσης της.

Η Kourtney Kardashian στις 18 Απριλίου είχε γενέθλια και γιόρτασε τα 40 της χρόνια. Ναι, το ξέρουμε. Δεν της φαίνεται καθόλου ούτε στο πρόσωπο ούτε στο καταπληκτικό της σώμα, κι όμως η όμορφη μαμά μπήκε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της. Την ίδια μέρα, αφού μοιράστηκε μερικά από τα δώρα που πήρε για τα γενέθλιά της, ανέβασε μία σειρά από stories στα οποία φαινόταν να απολαμβάνει τη βόλτα της με το ποδήλατο, ώσπου έγινε κάτι απρόοπτο…

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ποδηλασίας, κι εκεί που όλοι προχωρούσαν στο υπέροχο και παραλιακό τοπίο, η Kourtney έπεσε από το ποδήλατο και βρέθηκε προσγειωμένη στην άμμο. Και πάλι καλά, δηλαδή, αφού τουλάχιστον έπεσε σε κάτι λίγο πιο μαλακό από το πιο σκληρό δάπεδο, στο οποίο έκαναν ποδήλατο.

Για καλή της τύχη, δεν χτύπησε και είδε την όλη εμπειρία με πολύ χιούμορ, γι’ αυτό και ανέβασε στον Insta λογαριασμό της τα ντοκουμέντα, ώστε να ξεκαρδιστούν και οι followers της.