Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Στην Κέρκυρα για το Πάσχα το ζευγάρι!

Οι φωτογραφίες αποκάλυψη!

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Στην Κέρκυρα για το Πάσχα το ζευγάρι!

Στην όμορφη Κέρκυρα θα περάσει το Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή και το επόμενο βήμα όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει. Διαβάστε παρακάτω...

Την αποκάλυψη πως το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί έκανε μέσα από τα social media. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η ηθοποιός στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας συστήνει τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια!

Τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια μας σύστησε η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από το Instagram.

Ο Νίκος Μαραβέγιας έχει τα γενέθλιά του και η ηθοποιός του θέλησε έτσι να του ευχηθεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο η ίδια όσο και ο Κωστής Μαρβέγιας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τουςς φίλους κάποια στιγμιότυπα! Αρχικά ο τραγουδιστής με τους τρεις τους γράφοντας «χρόνια πολλά» και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η Τόνια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα γινόταν να μην ευχηθεί δημόσια στον Νίκο για τα γενέθλιά του με τον οποίο η ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά.

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια στο νέο του επαγγελματικό βήμα!

Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, στο νέο του επαγγελματικό βήμα βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι που μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως ζει έναν δυνατό έρωτα, πλέον δεν κρύβει την σχέση του και πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, ετοιμάζονται να παντρευτούν

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής στο νέο του επαγγελματικό βήμα, δανείζει τη φωνή του στην animation ταινία «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ», κάτι που πρόκειται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Συμπρωταγωνιστής του στην παιδική ταινία είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και φυσικά από το πλευρό του Κωστή Μαραβέγια δεν έλειπε η καλλονή σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

undefined

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Οι διάσημες σχέσεις της πριν τον Κωστή Μαραβέγια!

Σα βόμβα έσκασε πως η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ποιοι είναι όμως οι διάσημοι κύριοι που υπήρξαν ζευγάρι με την εντυπωσιακή ηθοποιό στο πρόσφατο παρελθόν;

Αλέξης Γεωργούλης

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης γνωρίστηκαν περίπου το 2006, αλλά οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν το 2013. Από τότε μέχρι και τα μέσα του 2017 η σχέση τους ήταν συνέχεια ένα από τα κορυφαία θέματα προς συζήτηση στις συνεντεύξεις τους, ωστόσο και οι δυο τόνιζαν πως πέρα από το ερωτικό στοιχείο τους συνδέει διαχρονικά μία δυνατή ανθρώπινη σχέση. Όπως έγινε γνωστό, η ερωτική τους σχέση ολοκληρώθηκε μέσα στο 2016, παρόλο που οι δυο τους δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα τον χωρισμό τους.

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η σχέση τους ξεκίνησε με ένα πολυσυζητημένο σκάνδαλο! Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ εκείνος ήταν γνωστό πως είναι ερωτευμένος με την Ελισάβετ Σπανού. Έτσι, εν μία νυκτί, η προηγούμενη του σχέση ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -και άκομψες δημόσιες δηλώσεις- και ξεκίνησε ο έρωτας με τη γνωστή ηθοποιό. Οι πρώτες τους φωτογραφίες κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 2013 ενώ η σχέση τους έριξε τίτλους τέλους περί τα τέλη του ίδιου έτους.

Ορφέας Αυγουστίδης

Η Τόνια Σωτηροπούλου υπήρξε ζευγάρι με τον Ορφέα Αυγουστίδη πριν από «165 χρόνια», όπως η ίδια είχε δηλώσει στο Yupiii με πολύ χιούμορ πριν λίγα χρόνια.Έγιναν ζευγάρι στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή», όταν η ηθοποιός ήταν μόλις 19 ετών. Υπήρξαν μαζί για περίπου ένα χρόνο, σε ένα ειδύλλιο που τοποθετείται χρονικά μεταξύ του 2006 και του 2007.