Κωστής Μαραβέγιας: Ευχήθηκε στην Τόνια Σωτηροπούλου με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Είναι full ερωτευμένοι και... λιώσαμε!

Κωστής Μαραβέγιας: Ευχήθηκε στην Τόνια Σωτηροπούλου με τον πιο ρομαντικό τρόπο!

Με τον πιο ρομαντικό τρόπο ευχήθηκε χρόνια πολλά ο Κωστής Μαραβέγιας στην αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι είναι full ερωτευμένο και δεν το κρύβει από τα social media, μιας και ο τραγουδιστής της έκανε την πιο όμορφη ερωτική εξομολόγηση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κωστής Μαραβέγιας, δημοσίευσε αρχικά στα instastories μια φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου γράφοντας με τρυφερά λόγια: «Ένας υπέροχος άνθρωπος που φέρνει ζωή και χρώμα. Σήμερα διπλή γιορτή! Χρόνια πολλά! Οι ευχές μου ακολουθούν μετά μουσικής και βίντεο».

Μάλιστα στη συνέχεια, μοιράστηκε βίντεο τα οποία συνόδευε μουσική, από διάφορες στιγμές της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Στην Κέρκυρα για το Πάσχα το ζευγάρι!

Στην όμορφη Κέρκυρα θα περάσει το Πάσχα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική του ζωή και το επόμενο βήμα όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Την αποκάλυψη πως το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί έκανε μέσα από τα social media. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η ηθοποιός στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

undefined

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας συστήνει τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια!

Τον αδερφό του Κωστή Μαραβέγια μας σύστησε η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα από το Instagram.

Ο Νίκος Μαραβέγιας έχει τα γενέθλιά του και η ηθοποιός του θέλησε έτσι να του ευχηθεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο η ίδια όσο και ο Κωστής Μαρβέγιας μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τουςς φίλους κάποια στιγμιότυπα! Αρχικά ο τραγουδιστής με τους τρεις τους γράφοντας «χρόνια πολλά» και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η Τόνια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα γινόταν να μην ευχηθεί δημόσια στον Νίκο για τα γενέθλιά του με τον οποίο η ηθοποιός έχει έρθει πολύ κοντά.

undefined

Τόνια Σωτηροπούλου: Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια στο νέο του επαγγελματικό βήμα!

Στο πλευρό του Κωστή Μαραβέγια, στο νέο του επαγγελματικό βήμα βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι που μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως ζει έναν δυνατό έρωτα, πλέον δεν κρύβει την σχέση του και πραγματοποιεί συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα, ετοιμάζονται να παντρευτούν

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής στο νέο του επαγγελματικό βήμα, δανείζει τη φωνή του στην animation ταινία «Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ», κάτι που πρόκειται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! Συμπρωταγωνιστής του στην παιδική ταινία είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, που με τη σειρά του δανείζει τη φωνή του στον σερ Λάιονελ Φροστ.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες και φυσικά από το πλευρό του Κωστή Μαραβέγια δεν έλειπε η καλλονή σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

undefined

undefined