Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο του που μας έκανε να λιώσουμε!

Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς!

Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο του που μας έκανε να λιώσουμε!

Το Πάσχα τους ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη το πέρασαν με αγαπημένα τους άτομα και ο βουλευτής δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με το γιο τους από τις διακοπές.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του και μας έκανε να λιώσουμε. Οι δυο τους πόζαραν με θέα μια λίμνη και ευχήθηκε χρόνια πολλά γράφοντας «Αρνάκι άσπρο και παχύ! Χρόνια πολλά σε όλους!».

Με τη Σία Κοσιώνη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και όπως έχει αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του νιώθει τυχερός που τη γνώρισε: «Είμαι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι η γυναίκα της ζωής μου και καταφέραμε να χτίσουμε λιθαράκι λιθαράκι τον δικό μας κόσμο. Κανείς από τους δυο μας δεν περίμενε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Το 2010 μου είχε κάνει μια συνέντευξη, δεν γνωριζόμασταν τότε. Δεν είχα καμία φοβερή εμπειρία από συνεντεύξεις, με βγάζει στο ραδιόφωνο και με περνάει πριονοκορδέλα, ξύλο αλύπητο. Κλείνω και λέω "ωραία, εμείς Mega θα βλέπουμε". Μετά, όμως, γνωριστήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και η ζωή κέρδισε».

Κώστας Μπακογιάννης: Αποκάλυψε μυστικά για τη Σία Κοσιώνη! (Βίντεο)

Ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε πράγματα για τη Σία Κοσιώνη!

Οι δυο τους ζουν την απόλυτη ευτυχία με τον γιο τους.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε αν ξυπνάει το βράδυ όταν κλαίει ο γιος του και αποκάλυψε πως η Σία Κοσιώνη είναι... τανκς και έχει πεταχτεί πρώτη για να τρέξει στο παιδί.

Όσο για το τι άνθρωπος είναι η σύζυγός του, είπε: «Η Σία Κοσιώνη, στην καθημερινότητά της είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, συναισθηματικός, δοτικός, είναι λιμάνι και άγκυρα μαζί. Το αγαπημένο μας είναι να βγαίνουμε οι δυο μας και να τρώμε»!

Σία Κοσιώνη - Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους και τα παιχνίδια την Καθαρά Δευτέρα!

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Μπακογιάννη! Στο πλευρό του η Σία Κοσιώνη!

Αθλια υβριστικά συνθήματα κατά του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη και φραστική επίθεση κατά του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ομάδα αναρχικών στα Εξάρχεια.

Ο Κ. Μπακογιάννης μετείχε στην πορεία των κατοίκων των Εξαρχείων που διαμαρτύρονταν για τις συνθήκες «γκέτο» που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Στα Εξάρχεια κουκουλοφόροι προκάλεσαν επεισόδια και μια ομάδα από αυτούς διέλυσε με συνθήματα και νεράντζια την συγκέντρωση των κατοίκων των Εξαρχείων. Μάλιστα, όπως ο ίδιος ο Κώστας Μπάκογιάννης αναφέρει σε ανάρτησή του «εκτόξευαν» συνθήματα κατά του νεκρού πατέρα του. «Σας έχω γραμμένους» απάντησε οργισμένος ο Κ. Μπακογιάννης.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια. Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους. Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.