Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Έλενα Καρβέλα: Αυτή είναι η ημερομηνία γάμου τους! Όλες οι λεπτομέρειες!

Έσκασε τώρα!

Κωνσταντίνος Μπογδάνος -  Έλενα Καρβέλα: Αυτή είναι η ημερομηνία γάμου τους! Όλες οι λεπτομέρειες!

Μετά τον πολύκροτο γάμο της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη, έσκασε κι άλλο μυστήριο! Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα παντρεύονται και αυτή είναι η ημερομηνία γάμου της!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και η όμορφη σύντροφός του γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, όταν εκείνος παρουσίαζε εκεί εκπομπή και εκείνη ήταν εκπαιδευόμενη ρεπόρτερ στο κανάλι! Διαβάστε παρακάτω....


Οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο γάμος θα γίνει στις 6 Ιουλίου στο αγαπημένο τους κυκλαδίτικο νησί. Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 70 άτομα, ενώ ο Κωνσταντίνος ετοιμάζει μεγάλο πάρτι στην παραλία. Εμείς να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος! Η αναγγελία του γάμου!

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η σύντροφός του, Ελένη Καρβέλα, ανακοίνωσαν τον γάμο τους.

Tην αναγγελία του γάμου τους δημοσιοποίησαν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή τους στο ΣΚΑΙ "Οι αταίριαστοι"!

Όπως αναφέρεται στην αναγγελία, ο γάμος θα γίνει στη Νάξο! Δείτε την:

Η αναγγελία του γάμου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα γνωρίστηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ και έχουν αναπτύξει ένα τρυφερό ειδύλλιο, που αναμένεται να επισημοποιηθεί στο όμορφο νησί των Κυκλάδων! Μάλιστα η Ελένη, εργάζεται στο site του Κωνσταντίνου....

Και μιας και μιλάμε για γάμους.... το νυφικό της Μπαλατσινού, το είδατε;

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Διακοπές με τη σύντροφό του πριν το γάμο! Που βρέθηκαν;

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την σύντροφό του και λίγο πριν το γάμο έκαναν τις πασχαλινές τους διακοπές.

Που ταξίδεψε το ζευγάρι;

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά του σε λίγο καιρό στην Νάξο.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του Πάσχα δίπλα στη θάλασσα και να δώσει το παρών σε όλες τι παραδοσιακές εκδηλώσεις του νησιού.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος διακοπές με τη σύντροφό του