Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια....

Σε άσχημη κατάσταση η Αννίτα...

Αννίτα Πάνια: Έτσι πέθανε ο πατέρας της! Τα ανατριχιαστικά της λόγια....

Σοκαρισμένη είναι η Αννίτα Πάνια, με τον θάνατο του πατέρα της! Ποια είναι η αιτία θανάτου του όμως;

Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Ανδρέας Πάνιας, δικηγόρος στο επάγγελμα, έδωσε πολύχρονη μάχη αλλά δεν τα κατάφερε.... Διαβάστε παρακάτω.....

Η κηδεία του πατέρα της Αννίτας Πάνια , ο οποίος έφυγε από Αλτσχάιμερ θα γίνει την Πέμπτη στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

O πατέρας της Αννίτας Πάνια

Τι είχε αναφέρει η Αννίτα για τον πατέρα της το 2016

Στο «Parole» της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας του από τη νόσο Αλτσχάιμερ, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως αν και λένε πως οι άνθρωποι λόγω της ασθένειας δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνουν, ο ίδιος πιστεύει πως έχουν επαφή.
«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι να φύγει ο άνθρωπος, όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγαν μερικοί «δεν καταλαβαίνει», εγώ πιστεύω πως υπάρχει επαφή.»


Τα λόγια του βύθισαν για λίγο σε σκέψεις την Αννίτα Πάνια η οποία εξομολογήθηκε πως περνά ακριβώς το ίδιο με τον πατέρα της: «Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου, σε πολύ προχωρημένο στάδιο κι αν πραγματικά αντιλαμβάνονται αυτοί οι άνθρωποι αυτό που τους συμβαίνει είναι και λίγο εώς πολύ άγριο.» Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της εδώ...

Νικήστε το Αλτσχάιμερ με σωστή διατροφή!

Όπως έχουν αποδείξει αρκετές έρευνες μέχρι τώρα, μπορείτε να μειώστε τον κίνδυνο ανάπτυξης Αλτσχάιμερ αλλάζοντας απλά τις διατροφικές σας συνήθειες.

Η καλή διατροφή έτσι και αλλιώς οδηγεί και σε καλή στοματική υγεία. Και αυτό είναι σημαντικό καθώς η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα επιταχύνουν τη νόσο Αλτσχάιμερ μέσω βιολογικών μηχανισμών που συνδέονται με τη φλεγμονή.

Από την άλλη, η κακή διατροφή οδηγεί από μόνη της σε χρόνια φλεγμονή, καθώς και σε αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία μπορεί επίσης να σχετίζεται με την ανάπτυξη του Αλτσχάιμερ.

Και όμως... υπάρχει μια συγκεκριμένη διατροφή που μπορείτε να ακολουθήσετε και να καθυστερήσετε τα σημάδια της νόσου. Ας δούμε ποιες τροφές βοηθούν σημαντικά:

Νικήστε το Αλτσχάιμερ με σωστή διατροφή

Σπανάκι:

Είναι γεμάτο βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά. Μόλις μισό φλιτζάνι σπανάκι (σοταρισμένο ή βρασμένο) περιέχει 131 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος. Επιπλέον, μελέτη που έγινε στη Γαλλία διαπίστωσε ότι η αυξημένη πρόσληψη φυλλικού οξέος συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας. Εάν δεν σας αρέσει το σπανάκι, δοκιμάστε τα λαχανάκια Βρυξελλών ή το αβοκάντο.

Σολομός:

Ο σολομός αποτελεί σημαντική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμίνης Β12. Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι η μεσογειακή διατροφή μπορεί να είναι καθοριστική για τη μείωση του κινδύνου νοητικής εξασθένησης και συγκεκριμένα του Αλτσχάιμερ. Ενα συστατικό αυτής της δίαιτας που μπορεί να συμβάλλει στον μειωμένο κίνδυνο είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Ο σολομός είναι εξαιρετική πηγή τέτοιων λιπαρών, ενώ παράλληλα είναι πλούσιος σε βιταμίνη Β12, η οποία μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην πρόληψη της νόσου.

Τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση: Οι τροφές που έχουν υποστεί ζύμωση, όπως το τουρσί, το κεφίρ, το kimchi, το γιαούρτι, το tofu κ.λπ., βοηθούν στην αύξηση των ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο. Η μικροχλωρίδα του εντέρου μπορεί να βηθήσει στην επιβράδυνση της εξέλιξης του Αλτσχάιμερ, αλλά και να βελτιώσει τη γνωστική λειτουργία και κάποιους βιοδείκτες του στρες που σχετίζονται με το Αλτσχάιμερ.

Αννίτα Πάνια: Εφιάλτης για την παρουσιάστρια! Της παίρνουν το παιδί γιατί...

Πραγματικά έναν εφιάλτη ζει η παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια! Ο απίθανος λόγος που της παίρνουν το παιδί της!

Μιλάμε φυσικά για τον μοναχογιό της, το παιδί από τον γάμο της με το Νίκο Καρβέλα!

Η Αννίτα, μπορεί να φαίνεται σκληρή και απόμακρη, όμως έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον γιο της! O μικρός Ανδρέας είναι όλος ο κόσμος της, και στο άκουσμα ότι θα κάνουν χωριστά Πάσχα η Αννίτα κατέρρευσε! Η ίδια άλλωστε, δεν θα μπορούσε να περάσει γιορτές χωρίς τον Ανδρέα Καρβέλα!

Η Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας και ο γιος τους


Ο λόγος ωστόσο, είναι απλός και καθαρά τυπικός! Ο Ανδρέας, όπως και όλα τα ανήλικα τέκνα, όπως ορίζει ο νόμος, θα πρέπει να περνάει εναλλάξ τις γιορτές με τους γονείς του! Έτσι λοιπόν, αφού έκανε Χριστούγεννα με την Αννίτα, θα πρέπει για το Πάσχα να είναι με τον πατέρα του, Νίκο! Η Αννίτα, μόλις συνειδητοποίησε τι θα συμβεί, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Όλες οι εκπομπές της δεν θα προβληθούν και είχε κανονίσει όλο το πρόγραμμά της για να είναι μαζί με τον Ανδρέα!

Τώρα όμως , με βάση τα νέα αυτά δεδομένα, θα έκανε Πάσχα μόνη της, αφού όπως σας γράψαμε η ίδια δεν παντρεύεται! Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια, παρακάλεσε το Νίκο Καρβέλα να γίνει μια εξαίρεση και να κάνει Κυριακή του Πάσχα με τον μικρό της! Φυσικά ο συνθέτης δεν μπόρεσε να της το αρνηθεί και έτσι τέλος καλό, όλα καλά!

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Άγριος τσακωμός στην Εκάλη... ούρλιαζαν και φώναζαν γιατί...

Σας έχω καυτό παρασκήνιο και δεν μπορώ , φυσικά, να μην το μοιραστώ μαζί σας!

Εδώ, λοιπόν, στο Vanda's. blog, θα σας αποκαλύψω το τι συνέβη στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα, στην Εκάλη!

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας σε βραδινή έξοδο

Πριν λίγες μέρες έπεσε στα αυτιά μου, η παρακάτω είδηση και μου μεταφέρθηκαν ακριβώς όλα με κάθε λεπτομέρεια για το σκηνικό που διαδραματίστηκε μεταξύ του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια!

Και πως να μην γίνει γνωστό, όταν έγινε και μάλιστα δημόσια, στο δρόμο, ακριβώς έξω από το σπίτι, του πρώην ζευγαριού;

Η Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας είναι ένα από τα σπάνια ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις και μετά το χωρισμό τους!

Το ζευγάρι, έβαλε τίτλους τέλους στον γάμο του το 2016, ωστόσο για χάρη του γιου τους, του μικρού Ανδρέα, προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για μια ήρεμη καθημερινότητα!

Ο Νίκος Καρβέλας επισκέπτεται πολύ συχνά, το σπίτι στην Εκάλη, όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τον γιο τους!

Στην τελευταία του επίσκεψη όμως η κατάσταση φαίνεται να ξέφυγε! Ο μουσικοσυνθέτης, βρισκόταν έξω από το σπίτι με την παρουσιάστρια, χωρίς όμως να είναι παρών ο μικρός Ανδρέας. Τότε, οι δυο τους για άγνωστο λόγο, φαίνεται να καυγάδισαν έντονα, ενώ 2 γείτονες τους κοιτούσαν με απορία, γιατί αυτό ήταν κάτι που δεν είχαν συνηθίσει και ειδικά... δημόσια!

Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται πως έκανε κάποια παρατήρηση στην Αννίτα Πάνια και εκείνη με τη σειρά της, ακούστηκε να του είπε: "Είσαι σοβαρός; Τι είναι αυτά που λες; Θα μας τρελάνεις; Δεν πάμε καθόλου καλά, Νίκο!"

Ωστόσο ο καυγάς ήταν στιγμιαίος, όπως αποδείχτηκε, αφού αμέσως μετά ο Νίκος αποχώρησε και η Αννίτα, μπήκε στο σπίτι, φανερά εκνευρισμένη!

Ο Νίκος Καρβέλας μαζί με την Αννίτα Πάνια

Ο γιος τους είναι πάνω από όλα η προτεραιότητά τους και μόνο αυτό αρκεί, ώστε να διατηρούνται οι καλές σχέσεις! Άλλωστε η αγάπη που έχουν μεταξύ τους, δεν σβήνει ποτέ και το έχουν αποδείξει με τα χρόνια!