Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς! Η φωτογραφία με μαγιό!

Αντέχετε να την δείτε;

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς! Η φωτογραφία με μαγιό!

Τα γενέθλια της είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου και τα γιόρτασε παρέα με καλούς της φίλους. Ο Χάρης Σιανίδης της ευχήθηκε και μέσα από τα social media και μας έδειξε το σώμα της με μαγιό χωρίς ρετούς.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με το εντυπωσιακό λευκό μαγιό της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από καλοκαιρικές διακοπές, με την παρουσιάστρια να ποζάρει με το μαγιό της.

Όπως βλέπουμε, η Κατερίνα, διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα, το οποίο διατηρεί με σκληρή καθημερινή γυμναστική.

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτό τον άνδρα ήταν ερωτευμένη! Πήγε στην εκπομπή της και... (Βίντεο)

Μια αποκάλυψε έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας με ποιο άνδρα ήταν ερωτευμένη.

Μάλιστα, ο άντρας αυτός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα, έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της μετά το Πάσχα με μια σειρά από εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι τραγούδησαν και ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Ένας εξ αυτών ήταν ο Χρίστος Αντωνιάδης, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει μπροστά του πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

«Τον χαζεύω, και πραγματικά το λέω αυτό, όταν ήμουν μικρή τον έβλεπα συνέχεια και ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Χρίστο Αντωνιάδη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καινούργιου! Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο που την "τσάκισε"!

Ραγίζει καρδιές με την ανάρτηση της η Κατερίνα Καινούργιου. Ο θάνατος του παππού της είναι αυτός που την "τσάκισε" μιας και του είχε πολύ αδυναμία.

Η παρουσιάστρια έκανε μια τρυφερή δημοσίευση από τα παλιά.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του παππού της που έφυγε από τη ζωή το 2018 σε ηλικία 88 ετών, μαζί με τον μπαμπά της.

undefined

undefined

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της. Μάλιστα, σε συνέντευξη της είχε δηλώσει: Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα – κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει… »