«Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε!» - Γιατί δεν το ανακοινώνουν;

Τα δύο γεγονότα που το προδίδουν!

«Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε!» - Γιατί δεν το ανακοινώνουν;

Όλοι περιμένουν τον ερχομό του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, όμως οι ειδικοί λένε πως η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη γεννήσει! Ποια είναι τα 2 γεγονότα που προδίδουν το ευχάριστο γεγονός;

Οι ενδείξεις μιλούν από μόνες τους. Διαβάστε παρακάτω...

Η πρώτη ένδειξη είναι πως το παλάτι έχει ανακοινώσει ότι ο πρίγκιπας θα βρεθεί στην Ολλανδία στις 8 και 9 Μαΐου. Ωστόσο αν δεν είχε γεννήσει η σύζυγός του, θα έκανε αυτό το ταξίδι διακινδυνέυοντας να μην είναι «παρών» στην άφιξη του παιδιού του;

Όσο για τη δεύτερη ένδειξη είναι πιο περίπλοκη και αφορά την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ στο Frogmore Cottage, που επιβεβαιώθηκε πως έγινε ανήμερα των γενεθλίων της, την 21η Απριλίου, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς.

H αλήθεια είναι πως η επίσκεψη της Ελισάβετ, η οποία είχε γίνει έξαλλη με την Μέγκαν λόγω μίας παραβίασης στην παράδοση του παλατιού, αλλά και του Γουίλιαμ με την Kέιτ την ημέρα του Πάσχα, δεν την λες και αναμενόμενη, μιας και η βασίλισσα δεν επισκέπτεται αλλά την επισκέπτονται.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το σχόλιο του για το μωρό της Μέγκαν και του Χάρι είναι ότι πιο "γελοίο" έχουμε ακούσει!

Ένα σχόλιο για το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ήταν ότι πιο γελοίο έχουμε ακούσει ποτέ.

Χθες, δημοσιεύθηκε ένα βίντεο το οποίο ήταν απόδειξη πως η Μέγκαν γέννησε, ωστόσο γρήγορα κατέβηκε από το Internet.

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη αποδείξεις ότι γέννησε, ωστόσο ούτε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μας έδωσε καμία!

Όταν στο ταξίδι του ρωτήθηκε τι γίνεται με την εγκυμοσύνη της Meghan Markle. Ο δούκας του Cambridge απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κινητό πάνω μου, δεν έχω ιδέα. Εσείς θα το μάθετε πιο γρήγορα από εμένα τη δεδομένη στιγμή».

Σεισμός στο παλάτι! Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ;

Σεισμός έχει προκληθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ! Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ;

Όλη η Μεγάλη Βρετανία περιμένει με ανυπομονησία την γέννηση του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή!

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει ακόμη γεννήσει. Πώς το ξέρουμε αυτό; Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σήμερα μια απροσδόκητη εμφάνιση στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον στο αβαείο του Γουεστμίνστερ, σε μια εκδήλωση για να τιμήσουν τις θυσίες των δυνάμεων της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, αναφέρει το iefimerida.

Η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να φέρει στον κόσμο από μέρα σε μέρα το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι και το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε, προς απογοήτευση των θαυμαστών τους, πως θέλουν να κρατήσουν ιδιωτική την γέννηση του παιδιού τους και πως δεν πρόκειται να φωτογραφηθούν έξω από κάποιο μαιευτήριο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον καταφθάνουν στο αβαείο του Γουεστμίνστερ

Ο πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, προστέθηκε τελευταία στιγμή, στην λίστα των ατόμων που θα παραβρίσκονταν στην τελετή κι αυτό λόγω της πιθανής επικείμενης γέννησης του πρώτο του παιδιού με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι σε τελετή μνήμης για την Anzac Day

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η σύζυγός του δεν έχει γεννήσει ακόμη, διότι διαφορετικά θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της, επομένως συνόδευσε την Κέιτ Μίντλετον στην τελετή καθ’ ότι ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται στην Νέα Ζηλανδία και αποτίει φόρο τιμής σε μια υπηρεσία στο Όκλαντ σε όσους έχασαν τη ζωή τους στη μάχη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον σε τελετή μνήμης για την Anzac Day