Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα κίνησή της που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Έξαλλος ο Τύπος!

Δεν σταματάει τις γκάφες! Έξαλλη η Ελισάβετ!

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα κίνησή της που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Έξαλλος ο Τύπος!
News 22.04.2019 11:56

Μια νέα κίνηση έκανε η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ, και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον βρετανικό Τύπο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δούκισσα του Sussex έχει ήδη γεννήσει και το γεγονός πως δεν δείχνουν το μωρό έχει φέρει πολύ άσχημα σχόλια στον βρετανικό Τύπο. Διαβάστε παρακάτω....

Φυσικά, αυτή η ανακοίνωση που βγήκε τότε για τη μη δημοσιοποίηση της γέννας, δεν άρεσε καθόλου στα tabloids, τα οποία και την χαρακτήρισαν ως αιφνίδια απόκλιση από το πρωτόκολλο, το οποίο έχει μια συγκεκριμένη πορεία τα τελευταία 40 χρόνια.

«Το να κρατούν το έθνος στο σκοτάδι, ακόμα και μετά τη γέννα, δεν κολακεύει καθόλου το βασιλικό ζευγάρι. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει για τη ζωή αυτών που χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από τους φόρους του. Ή το αποδέχεστε αυτό ή γίνεστε απλοί πολίτες. Και τα δύο δεν γίνεται, δείξτε μας επιτέλους το μωρό», ανέφερε η Sun στο δημοσίευμα της!

«Ο Harry ήταν ο καλύτερος απ' όλους. Τον συναντούσαμε στην pub και μιλούσαμε για τα πάντα και ήταν ανοιχτός και ειλικρινής γιατί ήξερε ότι αυτά δεν ήταν για δημοσίευση. Τώρα, ούτε "καλημέρα". Τίποτα. Σα να μην υπάρχουμε», συνεχίζει το δημοσίευμα!

Η DailyMail επίσης, δεν χαρίστηκε με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία Harry-Oprah Winfrey, με ένα από τα δημοσιεύματά της να αναφέρει: «Ενώ ένα καινούριο μωρό αποτελεί ένα βαθιά προσωπικό και ιδιωτικό γεγονός, ένα βασιλικό μωρό αποτελεί επίσης τοτέμ εθνικού εορτασμού, βρετανικής χαράς. Τι νόημα έχει να έχουμε βασιλική οικογένεια, αν δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με τον παραδοσιακό τρόπο; Μερικές μέρες μετά το γεγονός, δεν θα είναι το ίδιο. Απλά δεν θα είναι... Ποιος ξέρει, ίσως έδωσαν τα αποκλειστικά δικαιώματα της "πρώτης ματιάς στο μωρό" στην Oprah. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο γι' αυτούς. Ούτε και γι' αυτήν βέβαια».

Αξιοσημείωτο είναι, ότι η μητέρα της Μέγκαν έχει φτάσει εδώ και μέρες στο παλάτι...

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μέγκαν Μαρκλ: Το αδημοσίευτο βίντεο-αποκάλυψη για τη ζωή της!

Ένα βίντεο που δεν γνώριζε κανείς ήρθε στο «φως» από τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ και είναι αποκάλυψη!

Η Δούκισσα του Σάσεξ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μπορεί να ακούγονται πολλά για τις ιδιοτροπίες της, όμως η Μέγκαν Μαρκλ στο παρελθόν έχει κάνει πολλές κοινωνικές δράσεις, όπως αυτή στην Ινδία!

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι επισκέφτηκε ένα σχολείο με νέες τουαλέτες, προωθώντας τη σημασία της υγιεινής στα κορίτσια.

Μάλιστα δημοσιεύτηκε και ένα άγνωστο βίντεο από αυτή της την ενέργεια, το οποίο δεν ήξερε κανείς!

Share