Στην εντατική και διασωληνωμένη πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Τι συνέβη;

Στην εντατική και διασωληνωμένη πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση με την πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό που βρίσκεται στην εντατική!

Είναι για τέταρτη ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Κατερίνα Παπαδάκη! Η γνωστή ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου του Ρεθύμνου.

Η ίδια ανέβασε και μία φωτογραφία στα social media, σημειώνοντας: «Παράταση Πασχαλινών διακοπών….!!! 3η ημέρα στην Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ρεθύμνου !!! (οι ιώσεις 2019 ήταν πολύ επιθετικές…) Αλλά αφού κατάφερα να βγάλω σέλφι… Αρχίζω να ελπίζω!!!».

Στην εντατική και διασωληνωμένη πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!
Στην εντατική και διασωληνωμένη πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός!

Σοκ, μάλιστα, έχει προκαλέσει και η είδηση πως πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι βίζιτα πολυτελείας!

Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Χρονοπούλου! Έχει γράψει όλη της την περιουσία στο...

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη που έγινε για την Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν φαντάζεστε που έχει γράψει όλη της την περιουσία.

Στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, παραχώρησε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας και μίλησε για την ηθοποιό.

Διατηρείς φιλική σχέση με τη Μαίρη Χρονοπούλου, για την οποία πρόσφατα μάθαμε ότι έχει μπει σε κάποιο οίκο ευγηρίας, είναι αλήθεια; Έχεις επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί της, γνωρίζεις κάτι;

Έχω επαφή με τη Μαίρη και είναι καλά.

Πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου και της μουσικής, τον τελευταίο καιρό, φιλοξενούνται σε γηροκομείο και ιδρύματα.

Αν δεν έχουν οικογένεια, δεν με χαλάει, δεν με στεναχωρεί. Όπου αισθάνονται καλά. Αν έχουν οικογένεια, πρέπει να είναι δίπλα τους και να μην καταλήγουν σε κάποιο γηροκομείο. Η Μαίρη είναι πολύ φιλοσοφημένος άνθρωπος, έχει γράψει ήδη όλη την περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού, που αυτό δεν το κάνει κανείς εν ζωή, να είναι φιλοξενούμενη στο σπίτι της. Είναι από τις γυναίκες που έχουν μεγαλώσει με ωριμότητα, στωικότητα σκέψης και φιλοσοφίας της ίδιας της ζωής.

"Μπήκα Πίπης στον στρατό και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου!"

Για την περίοδο που ήταν φαντάρος μίλησε γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης!

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και εξομολογήθηκε τι "λαδιά" έκανε όταν ήταν στο στρατό.

"Στο στρατό πήγα στα 18 μου. Περίμενε η μάνα μου ότι θα πάω εκεί και θα στρώσω. Εγώ την προηγούμενη βγήκα με φίλους έγινα τυφλά και σε όλη τη διαδρομή από την Πάτρα μέχρι τα Γιάννενα κοιμόμουν. Μπήκα στο στρατόπεδο λες και πήγαινα εκδρομή.

Υπήρχαν σκληρές στιγμές αλλά εγώ πέρασα καταπληκτικά και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Στο στρατό μάλιστα έκανα και ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας για να πάω στο καρναβάλι της Πάτρας. Όχι που δεν θα πήγαινα και θα ήμουν σκοπιά στο Σιδηρόκαστρο! Θυμάμαι που πατίκωνα το μαλλί κάτω από τον μπερε για να μη φαίνεται το μαλλί και στο τέλος απολύθηκα με καρέ μπήκα Πίπης στον στρατό και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου!" είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στο περιοδικό.