Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά! Το βίντεο-αποκάλυψη!

Δεν φαντάζεστε ποια είναι!

Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά! Το βίντεο-αποκάλυψη!

Η πασίγνωστη ηθοποιός πήρε την απόφαση με τον σύντροφό της να παντρευτούν χωρίς να το μάθει κανένας!

Ο γάμος έσκασε σαν... βόμβα! Διαβάστε παρακάτω...

Λίγο μετά το απίστευτο 3ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones μάθαμε πως η Σάνσα Σταρκ, κατά κόσμος Σόφι Τέρνερ, παντρεύτηκε χωρίς να το μάθει κανείς! Θυμίζουμε πως στο 2ο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου είχε σοκάρει η σκηνή σεξ της Άρια Σταρκ, αδερφής της Σάνσα.

Η 23χρονη Σόφι Τέρνερ, ένα από τα hot πρόσωπα των ημερών ως πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του HBO, που καθηλώνει κάθε Κυριακή τους τηλεθεατές στους δέκτες τους, παντρεύτηκε τον διάσημο τραγουδιστή Τζο Τζόνας στην «Πόλη της Αμαρτίας», εχθές Πρωτομαγιά.

Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά! Το βίντεο-αποκάλυψη!

Ο γάμος της ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που θα περίμενε κανείς από μια σταρ του Χόλιγουντ. Επρόκειτο για μια άκρως παρεϊστικη τελετή, την οποία τέλεσε (όπως συνηθίζεται στο Βέγκας) ένας... σωσίας του Έλβις. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την απονομή των 2019 Billboard Music Awards, όπου η Σόφι Τέρνερ συμμετείχε ως μία από τους παρουσιαστές και ο Τζο Τζόνας τραγούδησε live μαζί με τα αδέρφια του (τους Jonas Brothers), τον Κέβιν και τον Νικ.

Μεταξύ αυτών ήταν φυσικά και η συννυφάδα της «Σάνσα», η Πριγιάνκα Τσόπρα, που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες τον Νικ Τζόνας σε έναν φαντασμαγορικό γάμο.

Η εντυπωσιακή Ινδή ήταν παράνυφη της Σόφι Τέρνερ, η οποία έλαμπε από χαρά μέσα στο λευκό της φόρεμα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την τελετή

Γάμος - βόμβα στην showbiz! Παντρεύτηκε πασίγνωστος ηθοποιός σειράς!

Σαν βόμβα έσκασε στην showbiz ο γάμος πασίγνωστο ηθοποιού αγαπημένης σειράς! Η φωτογραφία - έκπληξη από την εκκλησία.

Είναι κούκλος και πλέον... στεφανομένος!

Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς Grey’ s Anatomy» παντρεύτηκε την σύντροφό του Nichole Gustafson Ο ηθοποιός Giacomo Gianniotti, ο οποίος αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό λόγω του ρόλου του στη σειρά, στις 28 Απριλίου παντρεύτηκε στην Ρώμη.

Γάμος - βόμβα! Παντρεύτηκε ηθοποιός

Την αποκάλυψε έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη σύζυγό του και ευχαρίστησε όλους για τις ευχές,.

Γάμος - βόμβα! Παντρεύτηκε ηθοποιός

Γάμος έκπληξη: Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ντύνεται γαμπρός!

Έναν γάμο - έκπληξη περιμένουμε να δούμε στην Ελληνική showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής πρόκειται να ντυθεί γαμπρός.

Το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Ο γάμος θα γίνει στην Κύπρο με αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούς τους φίλους!

Σύμφωνα με την Real life Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η σύντροφός του Ανθή σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει στο νησί της Αφροδίτης για να επισημοποιήσει την σχέση του. Οι καλεσμένοι, φίλοι και συγγενείς θα είναι ελάχιστοι και προκειμένου οι τελετή να πραγματοποιηθεί όσο πιο διακριτικά γίνεται, οι μελλόνυμφοι επέλεξαν την Κύπρο, ένα μέρος που το αγαπούν και οι δυο.

Γάμος έκπληξη για τον τραγουδιστή Μίλτο Πασχαλίδη

Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Εκτός του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, έχουμε γάμο για ακόμη για πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μπομπ Κατσιώνη στο τέλη του Αυγούστου.

«Όπου βρούμε εκκλησία εκεί θα παντρευτούμε. Έχω πάνω μου ένα τατουάζ με ένα ξωτικό. Έτσι φαντάζομαι το look μου για εκείνη την ημέρα. Θα είναι ένας ροκ εν ρολ γάμος», είχε πει η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι οι προετοιμασίες του γάμου ξεκίνησα, με μια φωτογραφία.

Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz! Το ανακοίνωσαν στις εφημερίδες με αναγγελία...

Γάμος βόμβα έσκασε στον χώρο της ελληνικής showbiz! Αποφάσισαν να το ανακοινώσουν με επίσημη αναγγελία στις εφημερίδες!

Για ποιους πρόκειται;

Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο και την σχεδιάστρια Μιρκέτα Βιδάλη που παντρεύονται και έβαλαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «δημοκρατία».

Γάμος έκπληξη στην ελληνική showbiz! Γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

undefined

Το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Ερμιόνη Αργολίδας και οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς ο γάμος θα γίνει σε δύο μήνες σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Το ζευγάρι ήταν τέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί, όμως το 2018 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αιτία ήταν η απόσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, καθώς ο ποδοσφαιριστής συνέχισε την καριέρα του στην Αγγλία.

Γάμος - βόμβα στην ελληνική showbiz! Το ανακοίνωσαν στις εφημερίδες με αναγγελία...