Το Τατουάζ: Παντρεύεται ηθοποιός της σειράς! Αυτό είναι το προσκλητήριο!

Χαρμόσυνα νέα για την...

Το Τατουάζ: Παντρεύεται ηθοποιός της σειράς! Αυτό είναι το προσκλητήριο!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ηθοποιός της σειράς του Alpha, Το Τατουάζ και στο φως της δημοσιότητας βγήκε το προσκλητήριο του γάμου.

Για ποια μιλάμε;

Ο λόγος για την Έλια Ιωαννίδου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για το γάμο.

Το Τατουάζ Παντρεύεται ηθοποιός

Η τελετή θα πραγματοποθηθεί στις 2 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα και Πάντων των Ρώσων Αξίων και θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κτήμα Ονείρων.

Το Τατουάζ Παντρεύεται ηθοποιός

Το Τατουάζ Παντρεύεται ηθοποιός

Το Τατουάζ Παντρεύεται ηθοποιός

To Τατουάζ: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Ορφέας στήνει παγίδα θανάτου στην Άννα!

Σας έχουμε σούπερ αποκλειστικό για την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το Τατουάζ! Ο Ορφέας στήνει παγίδα θανάτου στην Άννα.

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση.

O Oρφέας παραμένει ασύλληπτος και ελεύθερος να σχεδιάσει τις επόμενες δολοφονίες του. Καθώς οι προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι τώρα να σκοτώσει την Ελένη δεν έχουν πετύχει, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον αλλά και τη δολοφονική του μανία στην Αννα.

Ο Ορφέας αρχίζει μεθοδικά να παρακολουθεί την Αννα αλλά και τον Αλέξανδρο, χωρίς να δίνει στόχο. Από μακριά ελέγχει την κάθε τους κίνηση και απλά περιμένει τη στιγμή για να επιτεθεί στην Αννα!
Στο μεταξύ, συνεχίζει να προκαλεί την οικογένεια Μελά και στέλνει στον Παύλο ένα γράμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σ’ αυτόν, μέσα στο οποίο τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει: «Δεν αργεί να έρθει και η σειρά σου», του γράφει μεταξύ άλλων και η εξέλιξη αυτή αναστατώνει πάρα πολύ όλη την οικογένεια, η οποία νιώθει πλέον εγκλωβισμένη στη δολοφονική μανία του Ορφέα: «Δεν θα γλιτώσουμε, θα μας σκοτώσει όλους», λένε και τρέμουν τη στιγμή που κάποιος από αυτούς θα βρεθεί αντιμέτωπος μαζί του.

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί αποκλειστικά και μόνο την Αννα και μάλιστα στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, ενώ όσο δεν μπορεί να πετύχει τον στόχο του τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η εμμονή του για εκείνη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ολγα προτείνει στην Αννα να γίνει κουμπάρα της κι αυτή δέχεται με χαρά: «Αλήθεια; Με μεγάλη μου χαρά, ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Εσύ ήσουν που με βοήθησες να τα ξαναβρώ με τον Αλεξ και θέλω να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλες», παραδέχεται. Φυσικά η κοπέλα αγνοεί πως ο Ορφέας παραμονεύει κάθε της βήμα για να της στερήσει τη ζωή…

Μετά από αρκετές ώρες παρακολούθησης, ο Ορφέας βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και τον κατάλληλο τόπο να πετύχει τον στόχο του. Μπαίνει κρυφά στη σχολή χορού της Αννας και με το μάτι του τρελού παραμιλάει: «Πέθανες! Ηρθε το τέλος σου», παραληρεί και παραφυλάει πότε η Αννα θα έρθει, πιστεύοντας ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πραγματοποιήσει τα δολοφονικά του σχέδια. Κι ενώ είναι έτοιμος να κατακρεουργήσει την Αννα, συμβαίνει κάτι απρόοπτο! Στη σχολή μπαίνει η Νικόλ και ο Ορφέας αρχίζει να εκνευρίζεται. Ο ερχομός όμως της Νικόλ θα τον καθυστερήσει για λίγο, αλλά ο αδίστακτος άντρας περιμένει με υπομονή τη στιγμή που θα βρει την Αννα μόνη για να τη σκοτώσει. Ωστόσο, αυτό το γεγονός τού δημιουργεί τεράστιο εκνευρισμό και έξαλλος από την αποτυχημένη απόπειρα εναντίον της Αννας, ξεσπά στο επόμενό του θύμα...


ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Η Ολγα με τον Στέφανο μπορεί να περνάνε μια δύσκολη φάση λόγω της μεγάλης ζήλιας της Ολγας, ωστόσο θέλουν να ξεπεράσουν το κάθε εμπόδιο και να προχωρήσουν το συντομότερο στον γάμο τους. Κι ενώ όλο χαρά αρχίζουν τις προετοιμασίες, μια παρεξήγηση και μια κακή στιγμή τούς οδηγεί κατευθείαν στον χωρισμό, λίγες μόνο μέρες πριν τον γάμο.

Ο Στέφανος προσπαθεί με χίλιους τρόπους να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της Ολγας απέναντι κυρίως στη Νίκη: «Νιώθω μεγάλη ντροπή γι’ αυτό που έγινε με την Ολγα. Σου ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της. Απλά ήταν μια παρεξήγηση», απολογείται στην κοπέλα, η οποία δείχνει να τον καταλαβαίνει αλλά και να τον συμπονάει κατά κάποιο τρόπο. Ξεπερνώντας λοιπόν ένα ακόμα συμβάν, ο Στέφανος και η Ολγα ετοιμάζονται για τον γάμο τους. Δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα βρίσκονται στη διαδικασία όπου διαλέγουν τις βέρες τους. Η Ολγα είναι πολύ χαρούμενη και αποφασίζει να προτείνει στην Αννα να γίνει κουμπάρα τους και φυσικά το λέει και στον Στέφανο: «Ξέρεις, αποφάσισα να μας παντρέψει η Αννα, δεν νομίζω να έχεις αντίρρηση», του λέει και ο Στέφανος φυσικά συμφωνεί. Οι προετοιμασίες για τον γάμο τους συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς μέχρι που ένα απρόοπτο συμβάν τα τινάζει όλα στον αέρα...

Η Ολγα κάποια στιγμή πάει απροειδοποίητα στο μαγαζί του Στέφανου και τον βρίσκει με τη Νικόλ, η οποία έχει πάει να τον βρει για να της συμπαρασταθεί σε όλο αυτό που περνάει. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Ολγα βγαίνει εκτός εαυτού από το θέαμα που αντικρίζει και δεν δίνει κανένα περιθώριο στον Στέφανο να της εξηγήσει. Ο Στέφανος κάνει κάθε προσπάθεια να της πει ότι παρεξήγησε τα πάντα, αλλά η Ολγα δεν δέχεται τίποτα: «Με απατάς μπροστά στα μάτια μου και θέλεις να πιστέψω τα παραμύθια σου; Χωρίζουμε, τέλος», του ξεκαθαρίζει, τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι και τα Μετέωρα. Αναστατωμένη φτάνει στην Αίγινα και αμέσως ανακοινώνει στην Αννα και τον Αλέξανδρο, που τρελαίνονται όταν τη βλέπουν ξαφνικά μπροστά τους, πως ο γάμος της με τον Στέφανο ακυρώνεται.